Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
16. 05. 2007. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 05.04.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Prodaja domena
U vlasništvu imam sledeće domene pa me zanima(za sada infrmativno) da li bi neko bio zainteresovan za njih i koliko bi platio
brending.info webbrand.info webbranding.org itberza.com bendovi.info dogadjaji.net |
17. 05. 2007. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ako se ovaj trend nastavi moraćemo da napravimo neki bidding plugin ili nešto....
Ako je ozbiljna ponuda - nije nikakav problem, ali molim da i bidovi budu ozbiljni. Sve neozbiljno treba da se briše. Evo i pravila "on-the-fly". 1. Ako neko postavi domen na prodaju mora da pokaže dokaz da je domen stvarno njegov. 2. Mora da ostavi svoje ime i prezime 3. Mora da navede da li želi javne ponude ili na drugi način. 4. Ako se ispostavi da je bio neozbiljan ili se "samo šalio" a nije naveo da je u pitanju "šala" biće banovan kompletno sa foruma. Da ne bude ovo neki "tool" preko kojeg neko samo proverava vrednosti domena, već ako stvarno želite da prodajete - neka tako i bude.
17. 05. 2007. | #3 |
novi član
Datum učlanjenja: 05.04.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ja sam nekako koncipirao ovaj tekst da dam do znanja da ne želim stvarno prodati domene. Želim mišljenje da li nekog interesuju i koliko bi taj neko platio za njih.
|
17. 05. 2007. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Koliko bih ja ili neko drugi platio za te domene - tebi nista znacajno ne govori. Ako hoces samo to da proveris onda ti je relevantnije da odes na neki od sajtova koji moze da izvrsi evaluaciju tih domena i tako ces dobiti neku priblizno realnu cenu. Opet i sa tim moze da se desi da ne mozes da prodas domen po toj cen a opet moze da se desi da ga prodas za 10k ...
17. 05. 2007. | #5 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Onda se to zove "apraisal" tj. procena cene.
Ili prodajes ili ne itberza.com je po meni najbolji od ovih 100 eura ako je procena |
17. 05. 2007. | #6 |
Comfortably Numb
Professional
|
Uf, bendovi.info je dobar za jednu ideju koju "vucem za sobom" vec par godina, ALI... stara boljka zvana "nemam vremena za sve" uzima danak i ovaj put, a tako rado bih pazario domen
18. 05. 2007. | #7 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
I ja se slazem da je itberza.com najzanimljiviji od ponudjenih domena i po mom misljenju vredi oko 200 evra.
18. 05. 2007. | #8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
kolko po vasoj proceni vredi domen ludara.com ?
|
18. 05. 2007. | #9 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Nijedan od tih domena nema neku vrednost. Vrlo je lako pronacio alternativan, slobodan domen
Vrednost domena je jednaka ceni registracije, ili nekih 5$ (ako domeni nisu bili na nekoj spam listi ranije) |
18. 05. 2007. | #10 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Slazem se, iskreno mislim da ovi domeni vrijede samo onoliko koliko su placeni ili mrvicu vise, osim ako nadjes nekoga ko iz nekog razloga zeli da ima bas taj domen i nikakvu alternativu. Inace, ako zelis da trgujes domenima, savjetujem ti da se fokusiras na .com domene, a ne na .info.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prodaja domena | Dejan Bizinger | e-Business | 316 | 23. 03. 2015. 11:27 |
prodaja .RS domena? | dootzky | Opušteno | 14 | 01. 02. 2011. 00:48 |
Prodaja domena? | Davor Vlajkovic | Opušteno | 24 | 22. 10. 2008. 03:44 |
Prodaja domena.... | artur_dent | Opušteno | 27 | 10. 10. 2007. 11:31 |
Prodaja domena ?? | blogowski | e-Business | 8 | 24. 10. 2005. 11:38 |