Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
20. 02. 2007. | #1 |
Designer guy
Wrote a book
|
[ISO]: Firefox ekstenzija
Interesuje me da li postoji neka Fx ekstenzija koja bi mi sačuvala stranicu (kao "Save Page As"), ali da pritom zadrži komplet strukturu dirova u kojima se nalaze fajlovi.
Imam mnogo portebe za ovim i ono što obično radim je da sačuvam stranicu sa "Save Page As", Fx sve eksterne fajlove (uključujući slike) baci u recimo /index_files i onda nekom na kraju zapadne da ispravlja sve pathove i da se aka s tim. Fala unapred. |
20. 02. 2007. | #2 |
Python Ambassador
Master
|
Ne znam za FF ekstenziju koja skida sajt, ali mogu da ti preporučim HTTrack.
20. 02. 2007. | #3 |
Designer guy
Wrote a book
|
K, upravo skidam ovo pa ću da ga isprobam.
|
20. 02. 2007. | #4 |
Designer guy
Wrote a book
|
Nula poena za ovaj program.
|
20. 02. 2007. | #5 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Ma, wget...
Wget.exe stavis u windows dir, i pokrenes ga iz konzole kao wget -p "URL" Dobices stranicu sa adrese URL i sve fajlove neophodne da se stranica ucita u lokalu, onako kako su rasporedjeni na serveru.
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 20. 02. 2007. u 13:28. |
20. 02. 2007. | #6 |
Designer guy
Wrote a book
|
I gde će da je sačuva? Jebote daj nešto što se može mišem.
|
20. 02. 2007. | #7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
wget je jako dobra alatka i ne treba se cimati zato što je konzolna aplikacija pošto se jednostavno koristi. Pogledaj:
http://lifehacker.com/software/downl...get-161202.php
20. 02. 2007. | #8 |
Designer guy
Wrote a book
|
Hehe, ma znam, zajebavam se ja malo. Samo mi nije jasno kako ne postoji ovako nešto a da je jednostavno za korišćenje. Kontam da možda mogu nešto sa Scrapbook ekstenzijom da izvrdam a?
|
20. 02. 2007. | #9 |
expert
Expert
|
ala si razmazen :P
ako si pozvao wget -p "www.sajt.com/nesto/nesto2/itd" dok si bio u: C:\Documents and Settings\Oliver\test> dobices folder "www.sajt.com" u C:\Documents and Settings\Oliver\test. naravno, sve lijepo slozeno, i includovane js fajlove, css, slike... SVE wget zakon
20. 02. 2007. | #10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Mozda jedan malo stariji alatic, http://www.tenmax.com/teleport/pro/home.htm
Sa njim mozes da spiderujes sajt i skines kako je tamo, direkt na tvoj hdd, plus je veoma lak za konfigurisanje. Uz sve to, za razliku od wgeta(koji rula, ali samo na linuxu) ovaj je "klikete klakete" |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs ili .com ekstenzija? | MorenoArdohain | Marketing i SEO | 4 | 05. 10. 2008. 19:16 |
Lista ekstenzija ili mime-types za fajlove kod kojih ima smisla prikazati source | BrainDamage | PHP | 1 | 22. 08. 2008. 18:50 |
Firefox 3 | Milos Vukotic | Web aplikacije, web servisi i software | 46 | 01. 07. 2008. 22:43 |