![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Da li je neko ko ima Toshibu ili drugi laptop imao problem da mu ekran postane gotovo skroz taman, pa kasnije kad se upali je OK ali moze opet postati isto takav i ako jeste kako ste resili problem? Citao sam na Netu da je to do invertera sto daje svetlost lcd displeju i neki su pisali kako moze da se resi bez da se menja inverter ali ja nisam nesto vest sa hardverom. Hvala.
![]() |
#2 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Procitao sam na Netu da je neko problem resio tako da je u Advanced opciji za Power processor management za min i max brzinu procesora stavio 100%, sto sam i ja stavio. Kazu da to utice na bateriju ali njima resio problem. Jel to ok da se stavi na 100%, za procesor?
![]() |
#3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ne kontam sta ce to da uradi, kad nema laptop sta da radi on ce da ga vrti u prazno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ^To je za ono spuštanje takta. Većina procesora, odavno već, kada nije baš uposlena, spusti takt sa npr. 2.2 GHz na npr. 1.8, pa 1.5, itd sve do npr. 1 GHz - manje posla, niži takt.
E u ovom slučaju ne bi se spuštao takt, već bi uvek bio max. npr. 2.2 GHz, kao nekad što i jeste bilo sa procesorima, uvek su kucali na max. taktu. Znači nije to da će on da mu natovari 100% CPU load, da radi nešto ako nema :-)
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|