20. 10. 2009. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Sync Outlooka i php/mysql sajta
Koje su opcije za sinhronizaciju Outlook kalendara (vise njih) sa podacima iz baze na sajtu koji je na remote (linux) serveru ?
Znam da mogu da kreiram iCal poruke, ali je to jednosmerno, a i radje bih koristio neku batch sinhronizaciju, posto ce biti puno taskova, pa da ne saljem stotine mailova. Sta mislite da iskoristim neki open-source server koji podrzava ActiveSync protokol, pa da sa jedne strane imam Outlook ili mobilni, a sa druge php skript kao klijent? Jel neko radio tako nesto, i sta mislite da li je to uopste moguce iz php okruzenja (bez ekstremno mnogo programiranja naravno)? Da li bi to mozda bilo lakse uraditi iz C#, pod monom ?
20. 10. 2009. | #2 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
ne znam za outlook (na linuxu sam), ali ja sam nedavno nasao ovaj google-calendar-sync tool, za nokiu:
http://www.gcalsync.com/ sve je open source, mogao bi lako da kontaktiras autora, mozda on moze da ti da neki svoj insight sta je radio i koje je tehnologije koristio. just my $.02 cheers |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Xmarks Sync to be Discontinued | Milos Vukotic | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 17. 12. 2010. 01:08 |
Indexiranja sajta na Google-u | vujo91 | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 09. 11. 2009. 14:07 |
Struktura web sajta | duca | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 08. 05. 2008. 16:49 |
Redesign sajta | Goran Cirkovic | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 08. 12. 2007. 10:50 |
Izrada web sajta | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 4 | 09. 01. 2007. 22:28 |