|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 12. 2009. | #1 |
Boban Karišik
Expert
|
podizanje tema starih par meseci ako ne i godinu dana..
Koja je to fora podizanja tema toliko starih, pogotovo od nekih novih korisnika? Zar ne bi mogao da se napravi neki uslov da korisnici koji nemaju vise od 50 postova ne mogu da postuju na temama starijim od 30 dana ili tako nesto?
15. 12. 2009. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne znam zašto je to veliki problem, osim ako diskusija nije više aktuelna. Ako se pričalo o nekom događaju pa se pojavi neko posle 2 godine sa svojim komentarom, to jeste "čudno" ali postoji jako puno tema koje mogu da se nastave tamo gde su stale, a na nekima se čak dešava novi razvoj situacije. Da skratim priču, mislim da to ipak zavisi od teme do teme i ovako neko opšte pravilo (broj postova kao merilo) nije dobro.
15. 12. 2009. | #3 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
|
15. 12. 2009. | #4 |
član
Certified
|
Ako tema nije 'aktuelnost' i ako ima nesto novo da se kaze, zasto se ne bi podizala.
|
16. 12. 2009. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 28.03.2007
Hvala: 4
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Sve zavisi od afiniteta administratora, ja tu ne bi nista dir`o.
|
16. 12. 2009. | #6 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Priznajem da vaskrsavanje tema zna da unese zabunu među redovnim pratiocima foruma, vidi se po primedbama na takvim temama i po postojanju ove teme.
To mu dođe kao - čitaš, pa ti kontekst nije baš najjasniji - i tako sve dok se ne setiš da pogledaš starost prethodnih poruka. Zgodo bi bilo da softver ima mogućnost automatskog prebacivanja teme u moderisano postovanje (poluzaključavanje) nakon određenog perioda neaktivnosti. Moderator pogleda i proceni da li će prihvati post i vrati temu u aktivno stanje. U svakom slučaju, Pecin primer sa obaveštavanjem korisnika je obostrano koristan. |
16. 12. 2009. | #7 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
postavis pitanje na koje niko nema odgovora.... 8 mjeseci kasnije dodje neko sa rjesenjem problema...
milijarda ljudi kasnije ima kompletirano rjesenje... ne vidim zasto ovo nekome smeta... |
16. 12. 2009. | #8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
^^ word
16. 12. 2009. | #9 |
Web designer
Professional
|
Ne radi se uvek o resenju, mislim da je pre Blood mislio na teme, gde je vec uglavnom sve receno i gde je tema "privedena kraju", tj izrecena su misljenja, pa se recimo posle 2 godine registruje novi korisnik i samo doda svoj komentar u datoj temi ne obracajuci paznju na datum same diskusije, vec cisto koliko da se oglasi. Naravno ja mislim da nema niceg loseg u tome, jer ne treba terati nove korisnike, vec cisto kao neku malu napomenu kao sto je Peca uradio treba staviti da je tema stara toliko i toliko, kao neki podsetnik pa ako i dalje smatra da je njegov komentar koristan i za druge posetioce da ga ostavi.
btw Ja inace svakodnevno pratim forum (ne koristim logout ) ali uglavnom pratim sve diskusije kao reader, ako negde smatram da mogu pomoci ja ostavim svoj komentar, tako da svaka moja poseta pocinje sa "Nove poruke" i kad krenem da citam odgovore, ugledam neke komentare na teme od pre vise meseci, a to je verovatno i navelo autora da postavi ovaj topic |
"Hvala" twix za poruku: |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nagradna igra - Hosting na godinu dana | miljant | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 14 | 02. 03. 2010. 22:14 |
Domen ističe za godinu dana a ima status PENDING DELETE RESTORABLE ?! | Nenad Vasić | Domain Name Service (DNS) | 7 | 30. 06. 2008. 03:22 |
zakljucavanje starih tema? | ivanhoe | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 27. 03. 2008. 12:52 |
JašaTomić.org.yu, godinu dana posle | Goran Aničić | Marketing i SEO | 2 | 13. 04. 2006. 04:49 |