Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 12. 2007. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.12.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Nucleus CMS - Awesome CMS
Ko ovde, osim mene, koristi Nucleus CMS ?
Ja sam (malo je reci) prezadovoljan stabilnoscu i jednostavnosu ovog CMS-a. Zamolio bih vas, ako neko ima neki link do sajta baziranog na ovom CMS-u, da ga ostavi ovde. Na oficijelnom forumu, ima ta lista, ali mene interesuju vasa iskustva. Bilo bi dobro da se Nucleusasi ovde okupe, ako ih ima Elem, iskodirao sam i stranicu za svoje potrebe na: http://milansmudja.awardspace.com/si...repository.htm Pozdrav, Milan Smudja, Web Lab |
07. 12. 2007. | #2 |
Designer guy
Wrote a book
|
Znam da ga je Dragan (Varagić) svojevremeno koristio, ali je prešao na Wordpress. Možda on može ponuditi neka iskustva. Meni lično deluje onako... bljaks. Znam da je Draganov blog bolovao od nekih banalnih bugova, ne sećam se sada konkretno, ali stvari tipa da komentari malo malo pa ne rade, itd.
|
07. 12. 2007. | #3 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Upravo zahvaljajuci Draganu V. ja sam odabrao taj CMS, onaj default skin me je jednostavno odusevio. Kod mene rade komentari bez problema, mada malo mora da se proceprka po nekim stvarima dok se ne dovede u red.
Kazi mi sta mislis da li da prebacim link on mouse over na underline, ili da ubacim neki link bgcolor, ovo me bas muci. |
07. 12. 2007. | #4 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Sem toga na:
http://skins.nucleuscms.org/ http://skins.nucleuscms.org/contest/ ima izuzetnih stvari. |
09. 12. 2007. | #5 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Ja sam isto koristio Nucleus ali sam presao na Wordpress. Nije da sam bio nezadovoljan ali sam shvatio da je Wordpress bolji a ima i bolju podrsku od zajednice.
09. 12. 2007. | #6 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hm, WP mi je poprilicno konfuzan. Pocevsi od same instalacije, pa na dalje.
Probacu ponovo da proceprkam WP na Wamp-u, ali mi je Nucleus i dalje Awesome. |
10. 12. 2007. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
??? Za WP svasta da se kaze, ali da mu je instalacija konfuzna ? Pa samo treba da popunis par osnovnih podataka i klines next ... famous 5 minutes install kako oni to zovu...
10. 12. 2007. | #8 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Tako to oni zovu, marketing je cudo.
Meni je konfuzan, sto rece Dragan - "bljaks". |
10. 12. 2007. | #9 | |
NFNF
Certified
|
Citat:
Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali bih voleo da čujem šta je to bljaks u samom procesu instalacije.
10. 12. 2007. | #10 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Jednostavno, Nucleus mi je vej tu jednostavniji. Valjda kada sa svog omiljenog CMS-a probas nesto sa drugim , javlja se taj "bljacks" osecaj.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nucleus, .inc fajlovi i cirilica | S_Kid | Sva početnička pitanja | 2 | 26. 09. 2007. 19:33 |