Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 05. 2008. | #1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
Linux Mapa Srbije, projekat
O projektu:
Projekat je osnovan u aprilu 2008, sa ciljem da prikupi sto vise korisnika GNU/Linux operativnog sistema na jedno mesto, kao i da ujedini postojece srpske Linux zajednice, i da napravi jos bolju komunikaciju izmedju njihovih clanova. Ovim putem vas sve pozivam da se slobodno registrujete, tj. "mapirate". Sve je besplatno, slobodno, i licno garantujem za bezbednost vasih podataka (u smislu da necu da prodajem vase emailove za 0.02 dinara po mailu i tome slicne svinjarije... ). Kako se registrovati? Lako!! U samo tri koraka!! 1) na sajtu imate link kod Tuxa (pingvina, jel'te) "Mapiraj se" 2) na registraciji unesite svoje prave podatke, i ispravnu email adresu 3) proverite Vas email i verifikujte Vasu registraciju prema datom uputstvu! I to je sve! U nadi da cemo vremenom porasti i kao zajednica i kao individualni GNU/Linux korisnici, bilo kojih distribucija - pozdravljam vas!! Autor, dootzky |
20. 05. 2008. | #2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.11.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Mislim da bi bilo dobro staviti i adresu sajta na kome se mogu registrovati ...
|
21. 05. 2008. | #4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Fino, samo bi trebalo da moze da se izabere vise distribucija.. S' obzirom da ja na primer koristim vishe od jedne... A siguran sam da nisam jedini...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tržište Srbije | Dragan Varagić | e-Business | 7 | 02. 09. 2008. 01:19 |
FLASH Interaktivna mapa grada - HELP! | exPablo | Sva početnička pitanja | 8 | 11. 07. 2007. 20:30 |
mapa srece | ivanhoe | Opušteno | 5 | 22. 02. 2007. 11:38 |