|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 04. 2012. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Apple servis u Beogradu - preporuka
Treba mi preporuka za pouzdan Apple servis u Beogradu, ja sam na netu našao sve neke koji ne ulivaju baš poverenje ... realno kada vidim da se servis zove "Macola" pre očekujem kamenoresca nego apple servisera.
08. 04. 2012. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mislim da samo treba da se zameni hard disk koji crkava i pravi probleme ...
08. 04. 2012. | #4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Na srecu jos uvek nisam imao "zadovoljstvo" da servisiram ijedan od svojih Apple gadgeta u Srbiji, ali nedavno smo imali prepisku bas oko Apple servisa na internoj mailing listi pa sam zamolio kukija da ti prosledi.
Na osnovu iskustva jedne twiterasice (pojma nemam ko bese) iStyle je totalno za izbegavati a koliko se secam upravo je Macola najduze u biznisu i ima najbolji servis ... ali ne ocekuj cuda Off Topic: Nisam znao da si presao na tamnu stranu Poslednja izmena od dinke : 08. 04. 2012. u 18:06. |
09. 04. 2012. | #6 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.02.2006
Hvala: 8
4 "Hvala" u 3 poruka
|
Cela radnja se zove "Macola". B) Slobodno idi tamo.
05. 06. 2013. | #7 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Moram pohvaliti Macolu...porucivao nesto, brzi i profesionalni. Kad poredim cene isto kao da sam porucio napolju + pdv i car. Besplatna dostava do NS.