|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 02. 2006. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Ima neko možda Google Analytics nalog koji ne koristi?
Kao što pitanje kaže ako ima neka dobra duša koja ima otvoren jedan Google Analytics nalog koji ne koristi i voljna je da ustupi isti, neka se javi, skontaćemo protuslugu sa moje strane
ne mogu više da dočekam kada će da puste naloge... |
24. 02. 2006. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
i ja bi voleo jedan
24. 02. 2006. | #3 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
moram i ja da se pridruzim kuknjavi za nalogom
|
24. 02. 2006. | #4 |
profesionalac
Professional
|
Ako vec ne dajete nalog, dajte neka iskustva, utiske.
24. 02. 2006. | #5 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
|
Koristim ga, cak sam ga uvezao i sa shoping cart-om koji je na shareit.com.
Istovremeno placam i adwords reklame. Da li je pametno da im dajem podatke o zaradi, s obzirom da se cena reklama odredjuje po nekom misterioznom i nepoznatom algoritmu? Nisam bas siguran, ali drzim to tako za sad pa cu da razmislim. Sto se tice statistika, nema sta nema. Narocito vezano za ecommerce. Npr. ako imas nesto ste se desava iz par koraka - npr. hoces da pratis sta se desava od landing page do checkout-a mozes da vidis koji procenat posetilaca izgubis na kom koraku i na koju stranu odu. Mane: - jako sporo na modemu - ne mozes da vidis nista za pojedinacnog posetioca, samo daje agregatne podatke. |
24. 02. 2006. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Hajde ovako:
pošto ne mogu svima da otvorim, mogu recimo za vas četvoro + još jedan, javite se na PP i pošaljite mi url do sajta koji želite da pratite kao i vaš gmail account da mogu da vam dam pristup statistikama. To mora da bude gmail account.
25. 02. 2006. | #7 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Ajd navali narode, evo još 2 naloga, pa ko pre devojci na pm njegova je
P.s. ko što neko reče : Citat:
|
|
25. 02. 2006. | #8 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Google stats pocinju opasno da me nerviraju... ako vec hoce da rade ssl makar bi mogli sertifikat da odrade kako treba, a ne da dobijam notice o domain name mismatch
|
15. 03. 2006. | #9 |
Creative Director
Qualified
|
meni radi sjajno! Imam 5 naloga na njemu... sa druge strane, svi oni koji su koristili Urchin5 znaju o cemu se radi (google ih je kupio i implementirao), u svakom slucaju, meni radi sjajan posao, posebno zbog klijenata, kojima mogu da analizaram sajt do detalja
|
15. 03. 2006. | #10 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ja sam na listi cekanja ali ga necu koristiti. Timeout od minut i trideset sekundi na sajtu koji koristi google analytics s vremena na vreme dovoljan je da me obeshrabri. Ne jednom nisam mogao da otvorim sajt koji koristi google analytics (uz Operino "connecting to google-analytics.com") Sve sto je remote hostovano je potencijalni problem ljudi.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako saznati koji firefox tab koristi puno resursa i blokira citav FF? | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 03. 08. 2009. 02:30 |
MySQL Problem - proces koji koristi mnogo CPU | Zizi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 0 | 30. 07. 2009. 15:16 |
Zna li neko koji je ovo CMS? | Dzordz | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 24. 01. 2008. 21:01 |
Aptana - jel koristi(o) neko? | nixa | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 03. 07. 2007. 10:28 |
Da li je možda neko video prilog o "net-cestitke.com"? | Gorrran | Opušteno | 4 | 23. 10. 2006. 17:39 |