Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
20. 12. 2007. | #1 |
novi član
Na probnom radu
|
Traži se web designer i programer
Pozdrav ljudi!
Da odmah pređem na stvar: Turistička agencija Adriatic.hr (www.adriatic.hr) traži web designera i programera (ne u jednoj osobi!). Web designer: znanje (x)HTML-a i CSS-a, te poznavanja rada u Photoshopu. Programer: znanje PHP/MySQL-a ili nekog srodnog jezika/tehnologije. Malo detaljnije: - traži se osoba sa područja ex-Yu (dakle Srbija, BiH, Makedonija, Hrvatska, itd.), koja bi bila voljna raditi full-time - tražimo nekog tko je spreman samostalno raditi i učiti (ne nužno tim redom) na stvarima vezanima uz opis posla, te u timu s ostatkom IT ekipe (programerima i web marketingom) - posao je u Splitu - da, potrebno je preseliti se u Split - online prijavu možete izvršiti putem web stranica (link) - plaća je redovna i, vjerujem, pristojna za ove prostore (isplata svakog 10og u mjesecu) - Adriatic.hr je jedna od većih turističkih agencija u Hrvatskoj i zapošljava od 25 - 50 ljudi (ovisno o sezoni) Atmosfera: - internacionalna, trenutno se u firmi nalaze ljudi sa područja Poljske, Češke, Slovačke, Rusije, Francuske, Rumunjske, Srbije... - prosjek godina je ispod 30. (ima par onih koji prelaze tu magičnu granicu al s njima se ne družimo, tako da nema problema :P ) Ostalo: - Sve što vas interesira možete saznati ovdje ili putem naših web stranica. Toliko od mene, sad je na vama red! |
21. 12. 2007. | #2 |
novi član
Na probnom radu
|
evo još malo informacija:
- putni troškovi su plaćeni - smještaj plaćen - posao stalan Što se tiče samog iznosa plaće, na to nažalost, ne mogu dati odgovor jer direktor firme naravno dogovara uvjete sa potencijalnim zaposlenikom. Dakle, u slučaju da ima interesa, da kandidat zadovoljava uvjete, obaviti će se telefonski razgovor (mi zovemo) i dogovoriti detalji oko plaće i razjasniti dodatne nejasnoće ako ih bude. Eventualno mogu dati neke podatke oko životnog standarda i kako se cijene kreću, tako da možete procjeniti? |
21. 12. 2007. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
i da Split je mnogo lep mozete da skocite svuda gde god , plus ima i aerodrom tako da i taj deo nije problematican ... ( avion karta do Zagreba vam je nekih cc 1500 - 2500 din)
21. 12. 2007. | #4 | |
novi član
Na probnom radu
|
Citat:
Još jedna je vlak BG (ili neka druga lokacija )- ZG pa onda vlakom ili autobusom za Split... |
|
21. 12. 2007. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ili autom, taman da overite koliko brzo može da "tera" novim auto putem
21. 12. 2007. | #6 |
omladinac
Certified
|
21. 12. 2007. | #7 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Off Topic: 180 ) nisam video ni kameru, a ni presretace. Ali mozda sam imao srece |
21. 12. 2007. | #8 | |
Boban Karišik
Expert
|
Citat:
Inace, pazite se, u beogradu na dosta semafora su postavili kamere, meni "kobra" svaki cas pisti i pali lampicu za kamere...
21. 12. 2007. | #9 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Da siguno ce mu stici na adresu u francuskoj cestitka od neke tamo balkanske policije...
Mozda ga samo usrece sledeci put kada dodje na granicu ali verovatno ni to... |
21. 12. 2007. | #10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
mislim da kod nas zakonski ne postoji mogucnost da ti naplate kaznu samo na osnovu snimka kamere... moraju da te zaustave i licno ti napisu kaznu, bar kako sam cuo...
mada ja podrzavam bolju kontrolu posto zaista ljudi voze sve ludje (ali ne i sve bolje, nego samo bezobraznije), tako da bi nam engleski CCTV dobro dosao...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Power Designer | slavkan | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 1 | 22. 10. 2010. 12:42 |
Web Designer | pentijum | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 16. 10. 2009. 18:39 |
Web designer (2 pozicije), PHP programer (2 pozicije), (x)HTML/CSS coder (2 pozicije) | teknoledge | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 07. 12. 2007. 22:33 |
SQLServer, ASP.net developer, Web Designer, Flash Designer/Developer needed | Zawahiri | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 21. 11. 2007. 17:03 |
SQLServer/ASP.net developer/Web Designer/Flash Designer/Developer needed | Zawahiri | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 21. 08. 2007. 22:54 |