15. 12. 2006. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
|
INTERNET MARKETING (bliska buducnost)
Na sajtu B92.net sam pročitao ponudu za njihovu ..."akciju 1 Evro – 1000 prikaza! To znači da na ovaj način svi mogu da se oglašavaju na najposećenijem sajtu u Srbiji bez obzira na raspoloživi budžet."
Zainteresovan ovom ponudom osvrnuo sam se na naše IM tržište (koliko mi saznanja dozvoljavaju) Rezultat "virtuelne istrage" je ... PITANJE : KADA će online oglašavanje u Srbiji biti u rangu sa online oglašavanjem u regionu? Kakva je naša budućnost ? Koja je Vaša prognoza ? U odnosu na okruženje (Hrvatska, Bosna, Makedonija, Bugarska, Slovenija, Crna Gora) p.s. citiracu jednu osobu: "Pa opet, sve je to smešno u poređenju recimo sa „susjedima“: centralni baner na njihovom sajtu sličnom našem (po informacijama koje smo dobili od par predstavnika svetskih kompanija) košta trostruko više nego kod nas, a uspešnost naših sajtova je nemerljiva, u našu korist." ..."Srbija je zemlja starih ljudi, u njoj vlada bela kuga a još uvek caruje nepismenost. Skeptičan sam, znam mnogo domova u koji kompjuter nikada neće ući, ljudi se plaše svog neznanja, teško se suočavaju sa „mašinom“. To je mnogo veliki problem a žao mi je što naš sajt u toj borbi ne može previše da pomogne; da bi nas neko čitao mora biti kompjuterski makar polupismen kako bi do nas uopšte došao." _________________________________________ Šabac "MALI PARIZ" |
15. 12. 2006. | #2 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
|
|
15. 12. 2006. | #3 | |
profesionalac
Qualified
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Citat:
vlasnik sajta Benchmark Poslednja izmena od glaspodrinja.com : 15. 12. 2006. u 20:03. |
|
15. 12. 2006. | #4 | |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Citat:
Off Topic: Mi smo krenuli sa Donesi.com reklamama polako da "ispitujem" trziste, probamo razne sajtove i usluge reklamiranja i mjerim sta dobijam i to ce trajati jos par mjeseci, dok ne dobijemo tacnu sliku sta gdje dobijamo za dati novac. I naravno da cemo placati internet reklame dalje tamo gdje ostvarujemo dobar rezultat reklame. |
|
15. 12. 2006. | #5 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
16. 12. 2006. | #6 | |
profesionalac
Qualified
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Citat:
U Rumuniji je 40, 000 Italijanskih firmi otvorilo svoje poslovnice. Trač ili istina ? |
|
16. 12. 2006. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa kad su jaki u IT ko će prvi nego ITalijani
16. 12. 2006. | #8 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
|
Citat:
Ako pogledaš malo šire njihovu ekonomiju od IT sektora, videćeš da su upravo Rumuni, recimo, jedni od najvećih proizvođača keramike & porcelana. Sa druge strane italijani su jedni od najvećih proizvođača baznih materijala, glazura, dizajniranih matrica, opreme i čitavih postrojenja. Primera radi, jedna rumunska fabrika u toku godinu dana proizvede više porcelana i keramike nego sve naše fabrike zajedno u toku istog perioda od godinu dana. A to je samo jedan sektor... |
|
17. 12. 2006. | #9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Ima jos nesto tu, Rumunski i Italijanski su jako slicni, tako da ima mnogo Italijana koji su se preselili u Bukurest sa nekim kapitalom i tu pokrenuli neki posao. Upoznao sam par takvih likova u Bukurestu, jedan drzi knjizaru, drugi kafic, znaci nisu to neki veliki poslovi nego klasicni "early retirement", imaju poslic, zive kao carevi jer su u Rumuniji mnogo bogatiji nego sto bi bili u Italiji, a plus se jako lako snadju oko jezika.. i naravno muvaju klinke na svakom koraku
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebna osoba za SEO i Internet Marketing | vladagiga | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 21. 04. 2009. 17:44 |
Šta je IMA - Internet Marketing Agencija? | Nikola Vavic | Marketing i SEO | 18 | 22. 11. 2007. 01:03 |
Internet Marketing saradnik | g@rfild | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 11. 2006. 11:07 |
Internet marketing tematika u marketing časopisu Taboo | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 0 | 17. 08. 2005. 13:46 |