|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 03. 2011. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.09.2007
Hvala: 0
8 "Hvala" u 4 poruka
|
Potreban neko sa iskustvom sa git repositorijem
.. da dodje kod nas u firmu (Novi Beograd) i setupuje projekat, i obuci programere za koriscenje. Placanje po dogovoru. vprelovac@gmail.com
|
03. 03. 2011. | #2 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Hehehe... Mozda je bolje da koristite SVN ili nesto drugo sto vasi programeri vec znaju?
04. 03. 2011. | #3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
|
ako programeri vec razumeju svn, onda vam moze biti dovoljno da guglate "git svn", prvi rezultat ce biti crash kurs nekog cheha koji je popisao ekvivalentne komande, sto je vise nego dovoljno da se udje u materiju...
a ako cepate u windowsu, imate turtoisegit, isti djavo ko svn-ov. znam da nije odgovor na pitanje, ali kontam ne moze da skodi. izvinjavam se na offtopicu.
04. 03. 2011. | #4 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Crko sam od smijeha... Da obuči programere... Ja sam mislio da ta vrsta ljudi kopa, krampa, čupa... Sve radi samo da nešto nauči...
|
04. 03. 2011. | #6 |
Webeloper
Professional
|
Sta hoces da kazes? (za nas sa jeftinim ulaznicama, mislim da te nisam skroz shvatio)
04. 03. 2011. | #7 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Mislio sam da prosječni programer ne bi trebao imati problema u samostalnom savladavanju stvari kao što je git.
Sad vidim da sam pogrešno mislio. |
"Hvala" mangia za poruku: |
04. 03. 2011. | #8 |
Webeloper
Professional
|
Slazem se, ali ima i ispod prosecnih, pa i oni moraju da rade
04. 03. 2011. | #9 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 03.10.2006
Hvala: 27
44 "Hvala" u 26 poruka
|
Nemojte hejtovati ljudi.
Zamisljena situacija: Vodis softverski projekat na kome radi 5 programera, i dodje ti sef/gazda firme i kaze e momci za nedelju dana moramo da predjemo sa subversion-a na git svi - traze klijenti. Rokovi ostali i dalje vaze naravno. Prvo sto bi ja kao taj neko rekao je "jel mora?" a drugo je "e pa onda hocu trening za sve clanove tima i administratora". Uopste ne mora da se radi o ispod prosecnim programerima nego o nadprosecno zauzetim programerima. Ne vidim sto neko ko ima vremena i oce koju kintu ne ode da isprica git ljudima ako zna dobro. Jos mozda upozna dobru ekipu poveze se etc. |
04. 03. 2011. | #10 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
Baš onako realan scenario. :P
blog Poslednja izmena od jablan : 04. 03. 2011. u 12:23. |
|
|