e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 09. 2006. | #11 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
|
|
12. 09. 2006. | #12 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Smesno je sto vecina tih provajdera cak i ne pravi backup, a jos smesnije je to da na tim serverima jos postoje nezeljene scripte a moguce i procesi jer cim nisu skinuli deface stranice znaci (pretpostavljam) da nisu ni dovoljno dobro "ocistili" svoj sistem tj nisu se dovoljno potrudli da pregledaju sve. Verovatno su samo instalirali patch, blokirali koji port, ubili par procesa koji koriste te ocigledne portove ... a ko zna sta se jos krije iza
12. 09. 2006. | #13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
a ocigledno su ti sajtovi toliko poseceni da niko sem autora iz SK nije ni primetio da se nesto desilo )))))))
13. 09. 2006. | #14 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ma to ko je kriv i čiji je posao da ispravi deface, to je manji problem... veći problem je što ni vlasnike domena ne interesuje ... pitanje je da li su ove godine i pogledali jednom svoj sajt? Da li uopšte i znaju da imaju sajt?
A 100% sam siguran da im na vizit karti piše nešto.co.yu... To samo govori o stanju svesti ovde, ponekad se ponadam da se nešto menja na bolje, međutim to su samo "izolovani incidenti"
13. 09. 2006. | #15 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Ja se ne bih brinuo zbog toga. Ako ljudi ne mogu da vide dalje od reklame na RTV Pink to je njihov problem, ne moj. Ljudi ne umeju da vide mogućnost da izvuku masne pare (ili neki drugi oblik vrednosti) iz nekih mnogo očiglednijih izvora... To je njihov problem.
Edukacija? Ne isplati se kad sa one strane bare već ima mnogo obrazovanije ekipe koja mnogo bolje plaća
13. 09. 2006. | #16 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
13. 09. 2006. | #17 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Nego je kod nas net jos "u povoju", kako se to obicno kaze... mada evo moji drugari sa svezakucu.co.yu fino rade posao, posle par godina stagnacije, zadnjih 2 godine imaju posla (i para dovoljno da se isplati raditi samo to..). Ali shire narodne mase nisu jos nanjusile lovu u tome, tek nas ceka dot-com bum ovde..
13. 09. 2006. | #18 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
U suštini kada se zagrebe ispod površine ni prosječni kompanijski sajtovi u drugim zemljama nisu nešto razvijeniji od naših. Npr. pročačkajte sajtove pod .de domenom...
Što kaže Ivanhoe, konkurencija će izmjeniti stvari najbolje. Opet nema mi tu šta da se uzbuđujemo, imamo čitav svijet kao otvoreno tržište |
13. 09. 2006. | #19 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Po mom skromnom misljenju srpskom internet nebu ce krenuti onoga trenutka kada tu dodje novac. Znaci bez banaka koje omogucavaju online placanje nema nista. Pogledajte koji je samo bum nastao, nazalost veci deo su XXX sajtovi, posle uvodjenja mogucnosti placanja sadrzaja-pretplate SMS-om.
|
30. 09. 2006. | #20 |
novi član
Datum učlanjenja: 30.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Raduje me samo sto sa ovog spiska samo jedan sajt se povratio u zive i to www.beodom.co.yu/
|
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Skromna zarada srpskih sajtova | Dejan Bizinger | Linkovi | 107 | 18. 12. 2011. 10:53 |
Ubuntu prezentacija & party | artur_dent | IT događaji | 2 | 08. 12. 2007. 21:15 |
Stanje online tržišta | fit | Marketing i SEO | 10 | 10. 09. 2007. 10:56 |
Flash CD prezentacija | glaspodrinja.com | Flash | 10 | 11. 04. 2007. 14:18 |
Stanje IT u školama | bluesman | e-Business | 106 | 21. 12. 2006. 19:08 |