|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#191 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mene je Marko najvise odusevio sa citiranjem Sir Olivera (zao mi samo sto nisam to snimio)
![]() Sad kad cujem za Dragana (Varagica) mi malo zao sto ipak nisam ostao i danas, ali bilo je u mom slucaju zaista zaista previse komplikovano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Bilo bi extra da se sledece godine okupi ista ekipa + par ljudi iz publike sa nekoliko uspesnih prica...
Sto se organizacije tice, ja sam generalno zadovoljan. Jedina stvar koju bi drugacije uradio je smanjio broj predavanja po danu (produzio sve za jedan dan) i posakao razmenu misljenja nakon svakog predavanja.
![]() |
#193 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Nishville
|
![]() Pozdrav svima sa DPT foruma.
Iz ovog seminara koji se održao u poslednja dva dana u mom gradu mogu da zaključim da se ovde stvarno skuplja najjaca ekipa. I samo bih hteo da vas pohvalim i čestitam na uspešnim nastupima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||
Moderator
Expert
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ja sam stigao na kraj seminara (citaj: na vreme za kafanu), zbog previse obaveza, ali na osnovu prica i kasnijeg utiska mogu samo da pohvalim Aleksandra na ovako dobroj ideji (i rostilju).
![]() Btw, ako neko ima audio/video zapise, ne bi bilo lose da ih negde okaci ...
![]() |
#197 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Video zapisi su navodno bili u planu, ali koliko sam saznao tv kuca koje je to trebala da snima jednostavno nije dosla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() neko je snimao prvi dan, jer su snimatelji bili pored mene, ali nisam siguran da li su snimali samo otvaranje ili ceo dogadjaj...
sto se samog seminara tiche, nisam otisao razocaran, jeste da nikog sem Nixe sa DPTa nisam znao, pa ni isao u Mehanu sa ekipom, bilo mi je lepo. Bio sam prvi put u Nishu, jeo kod Rajka, gde je kloopa super (rebarca u kajmaku bez kostiju mmm), cuo neke zanimljive stvari... Predavanja su bila manje vise ok, najkonkretniji su bili Miloje i od onaj lika iz Veze, mada su i ostali bili ok... Osim onih reklama, kao sto je onaj lik za distance learning... zaboravio sam Marka... kako smem njega da zaboravim... svaka cast matori sve u svemu lepo, jedva cekam sledeci, a do tad mogli bi u Bgdu da se organizujemo za neku kafanu Poslednja izmena od Eniac : 18. 10. 2006. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Citat:
Za pocetak bi bilo lepo pokupiti sve slajdove i beleske koje su predavaci koristili i da se to okaci negde za one koji nisu prisustvovali. Poslednja izmena od ppavlovic : 18. 10. 2006. u 13:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
prezentacija izvestaj... kad dođem sebi ![]() Miloje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ABC Srbija seminar o Internet oglasavanju | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 05. 02. 2010. 00:12 |
Internet Hungary 2008, oktobar 14. i 15. | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 12. 10. 2008. 20:05 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 15:56 |