|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 06. 2009. | #1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.06.2007
Hvala: 15
7 "Hvala" u 3 poruka
|
www.trcanje.rs - "Trčanje je više od zabave"
www.trcanje.rs
Evo još jedan WP i još jedna ideja koja bi kod nas trebalo da zaživi, samo malio više da se pribiližimo cool stvarima iz EU.. ono zdrav život bla truć Tema je maznuta.. tačnije to je poznata Arthemia za magazin, koju sam ručno nabudžio da šljaka. Šta mislite o logou i ovom sloganu: Trčanje je više od zabave? Kako vam se čini? |
18. 06. 2009. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Iskreno da ti kažem, prvo što sam ja pomislio je "kakva crna zabava?". Trčanje je sve samo ne zabavno, naročito kada je trčanje bez lopte ili drugih rekivizita (ono što zovu džoging). Mislim da postoji jako malo ljudi koji bi trčanje nazbali zabavom. Možda potrebom ili nešto slično, ali nikako zabava.
18. 06. 2009. | #3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Trcanje je smor
18. 06. 2009. | #4 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
a sto trcati ako imas kola :S ? Brze je, lakse je... pff
|
18. 06. 2009. | #5 |
Designer guy
Wrote a book
|
Ja sam lično bio jedan od ljudi koji su prezirali trčanje, sada mi je smor kada ne mogu da odem zbog povrede ili nečega sličnog.
Istina, smor je kad si vuna i ne možeš da istrčiš 3km a da ne ispustiš dušu, ali kada uđeš u formu, zaista postane prijatna aktivnost posle koje si pun energije. Evo ja se konvertovao jebiga. |
4 članova zahvaljuje Dragan Babić za poruku: |
18. 06. 2009. | #6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Trčanje je više od hodanja.
Off Topic: Sjeđenje je opuč pri ležanju
18. 06. 2009. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Dragane, ja se slažem sa svim što si rekao, ali trčanje definitivno nije "zabavna" aktivnost. Zašto bi onda ljudi slušali muziku ili trčali sa još nekim, kada je toliko "zabavno"
Trčanje je smrtno dosadno, to nema veze sa tim da li voliš ili ne voliš... jednostavno to vreme dok trčiš ljudi obično troše da razmišljaju o nečemu, broje korake, ... šta god... samo da "ubiju vreme" dok ne istrče deonicu.
18. 06. 2009. | #8 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Vidi, postoji kategorija "radost mišića", čovjek koji se bavi fizičkim aktivnostima zbilja osjeća neku vrstu zadovoljstva, tijelo luči neke hormone, bemliga, slabo se razumijem u tu medecinu... Dok sam aktivno trčao imao sam momenata kad u trku počnem da skakućem od neke radosti. Potpisujem ovo što je rekao Dragan.
18. 06. 2009. | #9 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
Meni jeste pomalo smor samo trcanje i brojanje krugova, ali covek se zaista dobro oseca kad zavrsi. Tako da vredi truda. Istina je i da kad si u boljoj kondiciji mnogo je manji mentalni napor.
Loptanje (tenis, fudbal, basket) je ipak moj prvi izbor, ali nazalost nemam ekipu dovoljno cesto, svi nesto ko nemaju vremena, gaje stiomake. Trcanje moze solo, to mu je glavna prednost. Poslednja izmena od Markok : 18. 06. 2009. u 15:44. |
18. 06. 2009. | #10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa da, lepo se oseća "kad završi", ali sam process nije "zabavan"
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 20:21 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 16:16 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 12:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 15:23 |