Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 02. 2008. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.02.2008
Hvala: 13
512 "Hvala" u 1 poruci
|
Fireworks + Dreamweaver
Evo i mog prvog posta na ovom forumu
Naime, imam jedan problem koji me izvesno vreme muci.Napravio sam templejt sa layotima u photoshopu.Posle sam ga ucitao u Fireworks i pomocu Slice tool isekao na delove.Nakon toga isao sam na export i dobio jedan html fajl i jedan folder sa slikama. Kada sam ucitao taj html fajl u Dreamweaver nikako nemogu da stavim jednu oblast templejta kao tzv "edit area" i da tu mogu da postavim neki text ili php kod. Nadam se da ste me razumeli i da ce te mi pomoci. Unapred hvala |
04. 02. 2008. | #2 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
cao Petko i dobrodosao na forum!
nisam najbolje razumeo problem - ti hoces da pravis "edit area", u smislu <textarea>, ili prosto zelis da pises preko svojih slice-ovanih slika? ako hoces da pises tekst preko slika, samo stavi te slike kao background svojih elemenata, bilo to DIV, Table, ili stagod koristis. ako je nesto drugo u pitanju, pojasni malo sta te muci, pa da probamo da ti pomognemo. jos jednom - dobrodosao na forum |
04. 02. 2008. | #3 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.02.2008
Hvala: 13
512 "Hvala" u 1 poruci
|
Hocu da pisem preko svojih slicovanih slika...hvala, probacu sad pa javljam da li sam uspeo
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dreamweaver, vertikalno centriranje, i divljanje rolovovera sa promenom rezolucije | Osensej | Sva početnička pitanja | 3 | 11. 05. 2009. 07:32 |
Novi Fireworks CS4 i CSS | vladv | Linkovi | 13 | 29. 08. 2008. 11:45 |
Polovan softver - Photoshop / Dreamweaver / Corel | goran024 | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 11. 02. 2008. 04:56 |
Macromedia Announces Dreamweaver 8 | dinke | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 12. 08. 2005. 01:01 |