Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 07. 2008. | #1 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
Da li znate neki Password Manager
Posto u poslednje vreme imam jako puno passworda, kako od mailova, preko FTP usera i pass-ova, sebe i nekih drugih korisnika, reshio sam da predjem na neki od programa Password Managera... Ranije nisam imao puno poverenja u sve to, nemam ni sada, ali me znaima da li vi koristite neki od postojecih, i ako da, imate li neku preporuku za isti?
Moze i da je web servis, ali mi je to tek nesigurno :-D Nisu u pitanju JAKO JAKO bitni podaci da bi bio toliki skeptik, ali su o5 bitni... Kazu, "ko ima informaciju ima i vlast" :-) Tako da ako znate neki, pricajte. Hvala :-)
30. 07. 2008. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Preporucujem KeePass: http://keepass.info/
30. 07. 2008. | #3 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
plajvaz i parce 'artije
|
"Hvala" xippi za poruku: |
30. 07. 2008. | #4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
roboform
|
30. 07. 2008. | #5 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 8
39 "Hvala" u 10 poruka
|
Citat:
...sve passworde sprema u jednu kriptiranu datoteku tako da je i backUp lako napraviti... ...i postoji za sve operativne sustave, ja sam ga koristio na win, ubuntu i macOs , svi su pristupali istoj datoteci i nikada nije bilo problema... ...te online zaboravi to, ja osobno ne bih nikada koristio, |
|
3 članova zahvaljuje misko_ za poruku: |
30. 07. 2008. | #6 |
profesionalac
Qualified
|
Slažem se da je online servis za takvo što ipak loše rješenje...
Ja godinama koristim Whisper32, u jedan file trpaš sve user/passove, i taj file dodatno zaštitiš lozinkom. Htio sam probati i keepasss, ali ono, navikao sam na ovaj pa ne treba
30. 07. 2008. | #7 |
expert
Grand Master
|
ovo za USB i razlicite OS-e mi je lepo leglo, pogledacu ovih dana
|
30. 07. 2008. | #8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
sem kad odes negde za vikend, ne poneses passworde naravno, a onda nastane frka na nekom serveru i moras hitno da reagujes... ja licno preferiram web servise, makar kao backup opciju...
30. 07. 2008. | #9 |
Designer guy
Wrote a book
|
Ja koristim Serverskine - interesantno "meklijama".
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Password keeper web app | Blood | Opušteno | 6 | 11. 03. 2010. 13:58 |
Znate li Delphi i SQL? | dmajkic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 7 | 12. 10. 2008. 09:37 |
Znate li da vas skeniraju? | Pedja | Marketing i SEO | 0 | 09. 08. 2006. 12:21 |
SEO & password protected content | robi-bobi | Marketing i SEO | 10 | 07. 07. 2006. 06:34 |