|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 06. 2005. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Outsourcing - Božić i sinovi zajedno sa Gowigroup UK potpisali ugovor od 500K funti
Kompanija "Božić i sinovi" iz Pančeva najavljuje za sredu 22.06.2005 (13 h) konferenciju za štampu povodom potpisivanja godišnjeg outsourcing ugovora, vrednog 500.000 funti između ove kompanije i Gowigroup Ltd, IT kompanije iz Londona, kao i prezentacije softvera Web Vision, sistema koji skraćuje vreme izrade kako štampanih tako i Internet izdanja novina.
Predmet outsourcing ovog ugovora je angažovanje softverskog tima "Božić i sinova" radi poslova analize, projektovanja i izrade softvera koji će biti razvijan za klijente u UK, te plasiran na engleskom tržištu, kao i lokalizacija softvera (Web Vision, Web Structure, etc), razvijenog od strane Abacus e-media (kompanije koja je deo Gowi Group-a) i njihova distrubucija u našem regionu. http://www.personalmag.co.yu/blog/?postid=595 |
17. 06. 2005. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Moje pitanje:
A gdje su u toj priči braća Ratković (RatkovicDesign/DNK)? Oni sa Gowijem sarađuju: - direktno - u partnerstvu sa Božić i sinovi - RatkovicDesign je u stvari dio firme Božić i sinovi - Gowigroup Ltd. čini par ljudi UK-based koji tamo sklapaju poslove, dok se kompletan posao odrađuje iz Pančeva (Srbije) - Ovo četvrto, plus što Gowi čine stranci i pored Srbije radi se iz još par zemalja |
17. 06. 2005. | #3 |
Goran Radulović
Professional
|
moraces njih da pitash, posto oni najbolje znaju
http://www.designersnetwork.org/ braca ratkovic su zaposleni u bozicu to znam, za ostatak pitaj njih
26. 06. 2005. | #4 |
profesionalac
Professional
|
E Božići a meni nudili da radim za prvi mesec bez plate, drugi mesec 100 evra, treći 150, pa četvrti 200. A posle 4 meseca, da se dogovorimo za dalje.
Pa kako da ne osvajaju tržište sa jeftinom radnom snagom, a sarađuju sa nekom Engleskom firmom, rade za njih softver. Mafija deco mafija. |
26. 06. 2005. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
To je izgleda neko "fensi" management pravilo... imam i ja neke likove koji traze ljude koji moraju da pristanu da mesec dana rade bez plate. Ne mogu da im objasnim da tako nece naci nikoga (iole normalnog) da im radi.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
LBi i BMM zajedno | oksite | Marketing i SEO | 0 | 04. 08. 2010. 00:24 |
Mamini sinovi... | Ilija Studen | Linkovi | 1 | 03. 08. 2007. 21:13 |
Hristos se rodi - Sretan Božić | nixa | Opušteno | 12 | 07. 01. 2007. 21:29 |
Rastimo zajedno... | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 15 | 05. 02. 2006. 14:11 |