![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Zbog nedostatka vremena a zeleo bih da preskocim odlaske u skolu jer imam i iskustva sa mrezama zeleo bih da pohadjam i polazem online MCSA kurs. Pronasao sam na netu par stranih sajtova i cene su dosta povoljnije nego offline e sad zanima me da li neko od vas ima slicna iskustva i kako se poslodavci odnose kada sertifikat nije iz Srbije nego iz inostranstva i jos online.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() sta znaci online kurs? Da je prirprema online ili polaganje?
Za MCSA i slicne sertifikate se nikad ne polaze "u Srbiji", ti sedis ovde, ali test stize sa MS servera na koje se zakacis... medjutim moraju da budu prisutni ovlasceni ljudi koji nadgledaju proces, nije mi jasno kako bi to moglo da se izvede da ti radis od svoje kuce ?? Bilo kako bilo ti sertifikat dobijas od M$, ne pise nigde na njemu preko koga si polagao ili da li si se spremao online, offline ili iz knjiga... Tako da pretpostavljam da je samo priprema online, a ti onda odes do CET-a ili nekoga, platis 70 evra i samo polazes kod njih. Mada to mozes i ovako, skines Test King-ove preko emule i onda sam spremis sve...
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Ok 10xs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 09.08.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ono sto ti mozes da uradis online je priprema za polaganje MCSA ispita ili nekog drugog MS certifikata. Samo polaganje moras da uradis u nekom akreditovanom centru od strane Microsoft-a.
E sad sto se online pripreme tice pronasao sam jednog naseg distributera online kurseva ( jedini pravi eLearning u Srbiji ), nalaze se na www.link-elearning.com. Vidim da nude pripremu za MCSA a cena je manja nego na, pretezno americkim, sajtovima koji nude kurseve istog tipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Aha, veoma zanimljivo, Jolinda da li si imao iskustva sa njima (tempo rada, kvalitet materijala...) i kako si prosao na ispitu?
Poslednja izmena od g@rfild : 10. 08. 2006. u 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Fakultet VS kursevi | belarion | Opušteno | 81 | 01. 03. 2009. 11:11 |
Razvoj online sadržaja i finansijska podrška online projektima | Dragan Varagić | e-Business | 1 | 28. 10. 2007. 20:21 |
kursevi? | kinder | Opušteno | 3 | 18. 08. 2006. 22:18 |