16. 10. 2006. | #1 |
Domagoj Horvat
Expert
|
Ko moze duze? : )
pa sad da vidimo ko je imo prljaviju mastu? : )
alzo, koliki vam je rekord sjedenja za kompom u komadu? igrarije se ne racunaju, naravno racunamo skori deadline ili kad vam neki problem uvrijedi inteligenciju pa se desi onaj povijesni -> e necu se maknut dok ti ne jebem majku (a najvjerojatnije, oba idu u paketu)
16. 10. 2006. | #2 |
expert
Expert
|
nisam stopao, ali onako odokativno - oko 8 sati, prije 7-8 dana. is'o sam s cimerkom na kafu, vratili se i ja sam sjeo za komp da radim. ona se jos neko vrijeme motala po stanu, onda je otisla na predavanja, vratila se, a ja sam se digao tek kad sam skontao da nemam vise ni soka, ni cigara, pepeljara je bila puna "do cepa", a bogami i ledja su me otkidala najstrasnije
kafenisali smo oko 11-12h, a kad sam ustao sa stolice vec je odavno bio mrak naplju (i u sobi dok nije cimerka stigla), pa otuda neka procjena od 8h. steta sto se igre ne racunaju, kad se sjetim ere CS-a, Lineage-a... Gooodzooo, Ilijaaaa, Dejoooo?
16. 10. 2006. | #3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
12h, morao sam za jedan dan da uradim security audit jedne aplikacije. Pomogla mi je kombinacija raznih sumecih-vitaminskih tableta
16. 10. 2006. | #4 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
uh uh da se kladimo da sam apsoluti rekorder Nixa moze da potvrdi
Pre koju godinu deadline je bio ujutru a mene je jedan lik nesto ispalio za neki flash (necu pominjem imena ... grrrr tralala la)... inace sada je 19h predvece. Pocnem nesto sam da pokusavam no neide... nije flash zamene maltretiraj ljude i nadjem lika koji je bio raspolozen da sedi i radi samnom taj flash od 20:30h pa do 12h prepodne posle toga direkt kod klijenta i nosi projekat... (sreca pa je klijentov kanc bio na 5-6min peske od tog lika kod kog smo radili) btw nixa mi je namestio tog flashera |
16. 10. 2006. | #5 |
expert
Expert
|
ej, je l' se racuna odlazak u wc? ja u mojih 8h nisam isao ni da se olaksam
16. 10. 2006. | #6 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Ne zelim da pricam o ovoj temi, mnogo cu da ispadnem losh
17. 10. 2006. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
@cvele .... najsmesnije sto sam ja posle te veceri otisao do banke,i direkno na more
najcrnje je sto sam ja imao i duze akcije od te veceri
17. 10. 2006. | #8 |
Goran Radulović
Professional
|
ljudi zaista nemate sanse, oliver je nenadjebiv u ovoj kategoriji. Verujte mi na rech
17. 10. 2006. | #9 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
|
|
17. 10. 2006. | #10 | |
expert
Expert
|
Citat:
Poslednja izmena od oliver : 17. 10. 2006. u 15:46. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.al domen moze da se registruje | torbica | Domain Name Service (DNS) | 10 | 29. 04. 2009. 20:52 |
Potreban web dizajner na duze staze | vanja.petreski | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 08. 2008. 14:44 |
Moze li ovo krace? | Pedja | PHP | 7 | 02. 08. 2007. 13:50 |
Da li ovo moze?!? a i ako moze kako?!? | LiquidBrain | PHP | 16 | 22. 09. 2006. 15:55 |