Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
20. 08. 2008. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 19.08.2008
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
[REŠENO] Hitno: form problem
Da li postoji nacin da se napravi combo box i u zavisnosti sta se izaber da ide na razlicite stranice?
Ili da se napravi nesto ovako $me = $_SERVER['PHP_SELF']; <form name="form1" method="post" action="<?=$me?>"> <select name="size"> <option value="small">Small</option> <option value="medium">Medium</option> <option value="large">Large</option> </select> pa da ne ide na druge strane vec da ucitava iz razlicitih tabela u bazi i izlistava podatke u zavisnosti koja opcija se izabere . Pokusao sam sa tutorijalima ali ne mogu da nadjem a resenje mi hitno treba. |
20. 08. 2008. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
preko javascripta:
HTML kôd:
<select name="size" onchange="location.href=this.value"> <option value="strana1.htm">Small</option> <option value="strana2.htm">Medium</option> <option value="strana3.htm">Large</option> </select> PHP kôd:
20. 08. 2008. | #3 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Ili, umesto
header("Location: $location"); stavis include(".inc_" . $location . ".php");
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[REŠENO] Kako da procitam source stranice - hitno | BluesRocker | PHP | 2 | 01. 11. 2008. 21:58 |
[REŠENO] preg_replace problem | miff | PHP | 4 | 28. 10. 2008. 19:51 |
[REŠENO] SQL u VB-u problem sa promenjivom | vidak | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 1 | 12. 10. 2007. 13:52 |
Firefox form elements problem | Dragan Babić | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 01. 11. 2006. 01:03 |
Computer Problem Report Form | Milos Vukotic | Opušteno | 1 | 06. 04. 2006. 13:42 |