|
Hardware Hardware reviews i preporuke |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 09. 2008. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.11.2007
Hvala: 18
3 "Hvala" u 1 poruci
|
[PROBLEM] - Firefox (a bogami ni IE) ne otvara localhost
Situacija je sledeca: na sveze instaliran WinXP koji je bez problema radio do pre neki dan, na mashini koja je samo za dev, i koja je savrsheno radila do pre 2 dana, je iznenada doshlo do problema da ni jedan od dva instalirana browsera (FF i IE7) nece da otvori localhost ili bilo koji od vhost-ova podesenih na njemu...
da napomenem da je masina radila savrsheno (bar taj deo), da je sve podeseno kako treba na apache-u, vhosts.conf, hosts, FW nema, AV nema. ping localhosta radi sasvim normalno... apache error log ne ispisuje nista sto ne treba ili sta bi eventualno pomoglo... redovne adrese, google.com i ostale otvara bez problema, gtalk radi... rachunar nije konektovan na net, osim povremeno radi potrebne sinhronizacije jedina izmena koja se desila izmedju dva koriscenja racunara je bila ta da sam zbog kvara na SBB linku, morao na tom rachunaru da napravim dial up konekciju i od "sumnjivih" stvari koje sam primetio je da sam ostavio default podeseno da se konekcija podesi za "default connection"... naravno i tad je sve normalno radilo, to vece sam samo mail proverio i krace vreme se dopisivao preko skype-a... sutradan kad je dial up konekcija bila ugasena pokushao sam da otvorim stranu sa lokala, i tad je doslo do problema!!! nece da otvori, samo cheka i posle nekog vremena ostane prazna strana obrisao sam logove, restartvao apache, sve deluje kao normalno, ali on nece da otvara nista sa lokala, ni jednu adresu dodatu u vhosts... logovi prazni totalno, kao da uopshte ne ide zahtev od browsera do apache-a... ima li neko ideju sta bi mogao biti problem??? hvala |
12. 09. 2008. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Ja sam imao problem sa Skypeom - blokirao je Apache, jer su se klali na portu 80.
Mozda je i kod tebe isti slucaj?
12. 09. 2008. | #3 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.11.2007
Hvala: 18
3 "Hvala" u 1 poruci
|
jeste odlichno. nije mi to uopste palo na pamet
hvala... |
12. 09. 2008. | #4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Nikom to ne pada na pamet
12. 09. 2008. | #5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Ja sam video slucaj da se Skype kolje za WAMPom.
Resenje je bilo da se prvo digne WAMP pa Skype i oba su radila kako treba. WAMP nije hteo da se podigne ako bi Skype vec bio online.
12. 09. 2008. | #6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
|
^ Skype se kolje sa apachom (iz WAMPA). Apache koristi port 80 a i Skype ga po defaultu koristi ako ne promenis u opcijama (odcekiras use port 80 and 443 as alternatives for incoming connections).
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa cookies na Apache-Localhost | srdjan | PHP | 20 | 11. 05. 2007. 01:18 |
CSS i Firefox - Problem sa height | bokacbl | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 06. 05. 2007. 06:19 |
Explorer otvara stranice u Firefox-u | jasmanac | Web aplikacije, web servisi i software | 12 | 22. 08. 2006. 12:46 |
Problem s Firefox-om - Help! I need somebody :) | Milos Vukotic | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 11. 01. 2006. 08:57 |
Smarty problem na OSX, browser otvara blank stranu | mungos | PHP | 8 | 04. 07. 2005. 13:56 |