03. 08. 2009. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Upotreba Interneta u Srbiji...
Eto reklame za Infostud...
"Ja sam sa mesta državnog sekretara razrešen 8. jula prošle godine i šest meseci nisam radio ništa. Potom sam neko vreme proveo na jednom od rukovodećih mesta u „PIM Ivan Milutinović", a potom sam na sajtu za pronalaženje posla „Infostud" video konkurs za generalnog direktora Preduzeća za puteve Valjevo. Prijavio sam se, prošao nekoliko razgovora i vlasnici su bili izuzetno zadovoljni mojim znanjem i iskustvom. Potom me je pozvao predsednik UO PZP Valjevo i rekao mi da sam dobio posao. To je bilo u junu. I srećan sam jer se bavim putevima, to je ono što jako volim i dobro znam da radim - priča nam Marković." Deo izjave na sajtu press-a Tekst mi je zanimljiv zbog rečenice ."..na sajtu za pronalaženje posla „Infostud" video konkurs za generalnog direktora..." Ako ovakvi likovi daju ovakve izjave...onda ima šanse za "Internet based" biznis u Srbiji... |
03. 08. 2009. | #2 |
kockar
Qualified
|
mikica markovic...hm...i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...lepo je to kad advokat pod stare dane krene da se nalazi u putevima ;-)
|
03. 08. 2009. | #3 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
Nedostaje deo
... a sve vreme sam bio član stranke koja je na vlasti... ili nešto slično |
"Hvala" Markok za poruku: |
03. 08. 2009. | #4 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Proveriti da li je bilo tog oglasa na infostud?
|
03. 08. 2009. | #5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
|
xa xa xa, ej a mikica markovic zvani mihajlo nasao perfektno opravdanje za posao koji je "dobio":
"keve mi Nevenke, bilo na Internetu! ja sam samo klikn`o" Srbija zemlja šampiona! @ Dzordz (Proveriti da li je bilo tog oglasa na infostud?) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RATEL i BIA protiv Interneta u Srbiji!! | smarkovic | Komunikacije | 236 | 01. 07. 2010. 23:36 |