|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
16. 01. 2007. | #1 |
...
Qualified
|
adsense + drugi affilate na istom sajtu
Radim neki sajt i sad imam jedno pitanje:
Sajt skuplja fedove sa drugih sajtova slicne sadrzine. Na sajtu se prikazuju adsense reklame. Problem je u tome sto neki sajtovi kroz feed pustaju reklame nekog drugog programa npr.feedburner.Pa me interesuje kako google reaguje na to,dal je dozvoljeno ili da brisem te feedove.Znam da ne sme da se koriste dva affilate na istom sajtu ali posto ide kroz feed...Moguce i da sme? |
16. 01. 2007. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Koliko ja znam nije dozvoljeno da imas jos jedan affiliate u entry level adsense programu ... bolje brisi to iz feedova ili brisi sam feed nego da te banuju
16. 01. 2007. | #3 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Mozes affiliate, npr. da reklamiras Amazon, ali pay per click nikako!
|
17. 01. 2007. | #4 |
...
Qualified
|
Fora je u tome sto sajt sa koga se preuzima feed isto prikazuje adsense reklame.
A kroz njihov feed se na mom sajtu pojavljuje kao neka reklama ads by feedburner i to ne uvek,zna li neko koji je to program i jos nesto o ovome? |
17. 01. 2007. | #5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
to je overture i adsense ... oni koliko znam su premium adsense
17. 01. 2007. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
a zasto bi uopste prikazivao tudje reklame ?
17. 01. 2007. | #7 |
profesionalac
Professional
|
AdSense ne dozvoljava kontekstualne reklame, znači one koje se prikazuju sadržaj na osnovu ključnih reči sa stranice na kokoj se nalaze.
AdSense moze da radi sa chitika reklamama, amazonom i i ostalim promotivnim reklamama. Samo ne moze sa reklamama tipa Yahoo. Ima dovoljno ovakvih servisa pa se i moze napraviti odlicna kombinacija u zavisnosti od tipa web sajta. |
17. 01. 2007. | #8 | |
...
Qualified
|
Citat:
Da mozda te reklame ustvari nisu mozda isto google reklame, a pise ADS BY FEEDBURNER iz razloga sto se pustaju kroz feed(Ako sajt ciji je feed isto koristi google adsense na svom sajtu).Mozda imaju neku saradnju ili tako nesto Poslednja izmena od Veljko : 17. 01. 2007. u 11:35. |
|
17. 01. 2007. | #9 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Feedburner ima svoj monetize sistem:
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Affilate za cri.rs | torbica | Marketing i SEO | 3 | 23. 02. 2008. 23:36 |
Ima li neko vise adsense naloga na istom kompu i ip-u ? | buksula | Marketing i SEO | 1 | 26. 09. 2007. 23:16 |
Još jedan blog na engleskom na istom domenu | SqlByte | Marketing i SEO | 7 | 23. 02. 2007. 18:51 |
Litesphere affilate program | Mr.Paja | Opušteno | 21 | 12. 05. 2006. 15:21 |
Međusobno linkovanje sajtova na istom serveru | Ilija Studen | Marketing i SEO | 7 | 03. 11. 2005. 16:08 |