21. 05. 2008. | #1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
DPT meet nature - predlog
Evo ovako, na prošlem dpt okupljanju bila je ideja da se negde u maju organizuje neko okupljanje u prirodi.
Moja ideja je da napravimo neki dogadjaj, gde bi se najmanje pričalo o tehnologijama i svim stvarima koje radimo dok smo online, već bi akcenat bio na samom druženju. Ideja mi je da se to desi na Adi Ciganliji, u onom delu gde postoje roštilji ( gde bi smo i mi raspalili jedan ) , tamo postoje i lokali u kojima bi mogli da se okupimo ali mislim da je interesantnije da napravimo nešto ujedinjenih snaga. Za sam event možda i nadjemo nekog sponzora da nam da jedno 20-30 kila mesa ( valjda će da bude dovoljno ) ... sve u svemu ... da čujem vas ...
21. 05. 2008. | #2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Ja sam za! (naravno ako me noga prodje).
Mada trebace dobra logistika, gde cemo sesti da to sve pojedemo ?
21. 05. 2008. | #3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ma kakva Ada, Avala (TM)* je zakon. Mozda za rostilj vise pase Kosutnjak?
* Avala je poznata kafana u Kg-u sa odlicnim rostiljom i preteranim porcijama |
21. 05. 2008. | #4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Znači mahom će biti ćutanje?
|
"Hvala" mileusna za poruku: |
21. 05. 2008. | #5 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Agh, priroda... To je tako... Oldschool!
Ajde u neku kafanu
21. 05. 2008. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Na adi je neopisiva guzva osim ako ne odes radnim danom, za te stvari je ipak bolji Kosutnjak. Što se tiče mesa, 20-30 kg je dovoljno ako niste mislili da zovete nas debele
Ako ima nekih vegies koji dolaze, neka se jave na vreme,... može valjda i neka travka na roštilj
21. 05. 2008. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Dobro de, neće biti ćutanje .... samo ono, da možemo da povedemo devojke, žene i ljubavnice
Ajde ja sam dao predlog, i voleo bih da se to desi... ali ajde da čujem vas
21. 05. 2008. | #9 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Racunajte na mene... Sta god moze da se pomogne, ja sam tu Super je ovo ideja... josh sa dpt okupljanja... Trebalo bi da zazivi
Mada sam ja iskreno za kosutnjak
21. 05. 2008. | #10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pa okej , Košutnjak it is ... dajte samo neke longitude i latitude gde na Košutnjaku ...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Predlog za CMS | srdjan | Sva početnička pitanja | 13 | 07. 08. 2009. 03:52 |
DevProTalk - /* Developer meet Developers day Vol. 2 */ | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 77 | 19. 03. 2008. 03:17 |
DevProTalk - { Developer meet Developers day } | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 158 | 16. 09. 2007. 21:04 |
Predlog za portal | Eniac | e-Business | 31 | 11. 09. 2006. 17:15 |