16. 01. 2006. | #1 |
profesionalac
Professional
|
Download skripta
Zahtevi su bili:
1) Ogranicenje brzine downloada 2) Rad sa akceleratorima, resume support download.php, ovde se salju headeri, i poziva funkcija za download EDIT: Ok, akcelerator radi, al nece resume, tj krene on, predje par kilobajta (5 npr) i stane, kao gotovo.. PHP kôd:
Al onda nemam velicinu fajla ispisanu, a ne prihvata ni jedan Length (Ukupan, sabran itd...) Imam osecaj da je on i kriv sto resume ne radi (posto dobro krene, al prerano stane) Tako da ja tipujem na headere... Funkciju sam izbacio posto ona sigurno nije uzrok... P.S. Ako se pitate zasto su komentari englesko-srpski, to je zato sto nije sav kod moj... Ja komentarisem na engleskom (navika od rada sa strancima),a prethodni programer na srpskom...
The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss. Poslednja izmena od Bojan Zivanovic : 16. 01. 2006. u 03:33. |
16. 01. 2006. | #2 |
profesionalac
Professional
|
Ajmo programeri, pokazite koliko ste dobri
Ja se ubih da nadjem problem, i suzio sam moguce uzroke...
16. 01. 2006. | #3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Pokazi ti shushtave novcanice
Salu na stranu, vecina od nas verovatno nije radila nesto slicno, niti ima vremena da se udubi u resavanje problema. Mozda ces morati da sacekas malo vise, ili da pretrazis net?
16. 01. 2006. | #4 |
Filip Milivojević
Certified
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ja sam nešto slično radio ranije, samo sad ne mogu da nađem po arhivama gde je to... U principu nije neka svemirska nauka za napraviti, ali sad trenutno imam puno obaveza, ako stignem, pogledaću ovo...
|
16. 01. 2006. | #5 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
ako ti je bas hitno... irc://irc.freenode.org/php, navataj nekog tamo da pogleda o cemu se radi mozda i nisam u pravu, ali ja prob ovog tipa trpam u kategoriju "egzotika".
16. 01. 2006. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ajd napravi neki debug log, pa posalji rezultate, ovako "na suvo" je tesko reci sta mu je...
Proveri headere koje akceleratori salju, mozda ne posalju sve sto skripta ocekuje, ili posalju u nekom cudnom obliku koji onda php zbunii... Koristi error_log() kao najjednostavniji nacin da ulogujes podatke koje debugujes, recimo uradi obavezno na pocetku skripta: PHP kôd:
16. 01. 2006. | #7 |
profesionalac
Professional
|
Nema veze, ionako sam planirao da uronim u kod..
Sam po sebi je dosta jednostavan, ali ima 1001 zackoljica, i to me uzasno nervira.. Barem su svi browser-related bugovi vec documentovani.. Hvala svejedno.
16. 01. 2006. | #8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
e ja sam se pre sa tim drko .. i nikako nisam uspeo da nateram ni jedan download manager da sluša size-lenght ....
ukleto ...
18. 01. 2006. | #9 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
ja sam uopste imao problema sa dodatnim headerima koje citaju externi klijenti (npr mail klijent), a resenje je uglavnom bilo relativno jednostavno (ne secam se tacno, ali mislim da je imalo veze sa razmakom izmedju headera i contenta...)
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
TV Program Skripta | djole1989 | Web design, Layout, User Interface | 4 | 30. 08. 2008. 23:42 |
newsletter skripta | Mitrović Srđan | PHP | 5 | 17. 07. 2008. 23:45 |
PHP video skripta | Filip_B | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 13. 04. 2008. 10:41 |
Upload php skripta | Ministar | Sva početnička pitanja | 22 | 19. 02. 2008. 09:32 |
ROI tracking PHP skripta | Mr.Paja | PHP | 1 | 24. 12. 2007. 03:11 |