e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 08. 2010. | #1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
|
Firma za izradu sajtova
Zanima me kako, sta je sve potrebno od dokumentacije, koliko kosta, kako se placa porez i ostalo sve vezano za firmu za izradu sajtova???
Da li se moze nekako napraviti da se porez placa tako sto na primer odradim sajt za 10 evra a ja drzavi platim 2 evra a meni ostane 8 evra, stim da se placa fiksno mesecno za radni staz i ostali takvi haraci? Mada je mozda izrada sajta usluga a ne proizvod. Mozda je to isto kao kad vam moler okreci zidove. Ovo razmisljam naglas ali bih voleo da mi neko strucan ili neko ko vec ima takvu firmu kaze kako sve to ide sa drzavom???
06. 08. 2010. | #2 |
novi član
Na probnom radu
|
Ovde imas dosta odgovora na tvoja pitanja http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=6391
|
06. 08. 2010. | #3 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
|
Citat:
06. 08. 2010. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ti hipoteticki mozes da radis isto to i bez firme,samo trebas da platis porez na novac koji primas.
06. 08. 2010. | #6 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Ma nece te niko juriti za sitne pare i sto ti odradis po koji posao na crno...veci ti je problem kako ces naplacivati posao firmama za koje radis, treba ti faktura.
06. 08. 2010. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne znam zašto je to toliko važno pitanje, firma kao i svaka druga - nema nikakve razlike da li radiš sajtove ili imaš kiosk sa "par viršli sa senfom"
06. 08. 2010. | #8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Sve je na ovom forumu o otavaranju firmi i agencija, paušalaca i sl. već odavno napisano, samo nema ko da čita.
Što se kazni tiče, danas gledam kako u Padinskoj skeli zatvorenici rade u pekari i prave hleb koji se koristi za Skelu, a kad proizvodnja uznapreduje obezbeđivaće hleb i za druge zatvorske ustanove u Beogradu. Tako ćeš i ti recimo moći tamo da se angažuješ da praviš Internet prezentaciju CZ-a, Padinjaka i ostalih ustanova. |
2 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
07. 08. 2010. | #9 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Joj to ono kao u policajskim filmovima.... Klint Istvud, prljavi hari
this iz magnum 45 d most paverful vepon... |
07. 08. 2010. | #10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
blah, i onda ti ortaci upadnu u zatvor da bi te izvukli, a ti: Cekaj samo malo da izdebagujem zasto mi se preklapaju ovi divovi u IE... (ili da mi se ispeku pogacice zavisno od uloge)
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 07. 08. 2010. u 00:43. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Firma, AdWords i knjige | Ilija Studen | e-Business | 2 | 23. 04. 2008. 14:28 |
Potreban neformalni tim ili firma za izradu veceg sajta | oksite | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 28. 02. 2008. 22:48 |
Potrebana iskusna osoba za brzu izradu sajtova (dizajn, PHP, sql je plus) | freediver | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 18. 09. 2007. 15:23 |
Proglaseno 8 najboljih sajtova u Srbiji, Ovih 8 sajtova ce reprezentovati nasu zemlju | Miloje Sekulic | Linkovi | 3 | 10. 08. 2007. 12:08 |
Firma iz peste trazi... | Croll | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 23. 02. 2007. 01:26 |