|
SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
20. 07. 2006. | #1 |
novi član
Na probnom radu
|
phpMyAdmin na steroidima - TurboDbAdmin
TurboDbAdmin je phpMyAdmin na steroidima, odnosno phpMyAdmin dopunjen AJAX-om. Besplatan je, minimalni zahtevi su MySQL 3 i PHP 4.
Demo : http://www.turboajax.com/turbodbadmin_demo/ Download : Windows : http://www.turboajax.com/turbodbadmi...dmin_0.2.3.zip Linux : http://www.turboajax.com/turbodbadmi...n_0.2.3.tar.gz Kako Vam se cini? |
20. 07. 2006. | #2 |
expert
Expert
|
ala su ga nabudzili... mozda i previse malo mi fali "loading..." - nekad ne znam jesam li "dobro kliknuo", ili je prazna tabela, ili treba jos malo da sacekam
svejedno, ja se drzim mysql front-a (i mysql administrator-a po potrebi), a "za na brzinu" odraditi nesto na netu mi je sasvim dovoljan i obican phpmyadmin.
20. 07. 2006. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Jos kad bi ovo radilo stabilno i dobro na dial-up bilo bi odlicno
20. 07. 2006. | #4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Ovo je već pominjano na DPT. Poenta aplikacije je šta? Demonstracija tehnologije?
20. 07. 2006. | #5 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Da, vidio sam ga nedavno. Nije lose, mada novije verzije phpMyAdmin-a meni izgledaju bolje. Vjerovatno tu ima i navike
Ne izgleda mi da ce samo na Ajax foru uzeti trziste phpMyAdminu. Pogotovo ako ni to nije savrseno uradjeno (npr odsustvo progres indikatora je stvarno cudno). Vise mi lici da je ovo demo njihovih Ajax mogucnosti, jer TurboDbAdmin-u nedostaju mnoge oozbiljne stvari kao sto je npr pravljenje tabela. I ne treba zaboraviti da iz phpMyAdmin-a stoji i velika zajednica. Ali dobro, ovo je tek 0.2 verzija, ko zna na sta ce izaci ako se stvarno bude radilo na njemu... |
20. 07. 2006. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
uf, ja jos mysql klijent koristim preko ssh, bar znam tacno sta se desava u svakom trenutku... ove napredne tehnologije me ispunjavaju nervozom kad su baze u pitanju... kad nesto zaje**m bar volim da sam sam za to kriv, a ne da je kriv neoprezan klik, ili kasnjenje na linijama...
20. 07. 2006. | #7 |
expert
Expert
|
e, da, nema nigdje formi za kreiranje/izmjenu tabela. naravno, pravi 'akeri to rade pjeske al' je zgodno kad imas "na izvol'te"
po meni yet another ajax show-off, al' dobro... vidjecemo kad ovo "poraste"
21. 07. 2006. | #8 |
profesionalac
Professional
|
Ni ja nisam oduševljen ovom nabudžanom aplikacijom, ima problem sa brzinom, bar kod mene. Tako da dobri phpMyAdmin ne bih menjao..
|
21. 07. 2006. | #9 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
|
Ko više voli flash
Slučajno sam naišao na flash varijantu:
http://www.flashmyadmin.org/flash/my...ashmyadmin.htm Takodje je u 0.2 verziji, nisam stigao da nešto testiram, samo sam se prošetao kroz demo, mozda i moze da bude zanimljivo. |
21. 07. 2006. | #10 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Ja sam prestao da "klikcem" onog dana kada sam se umorio od trazenja kvalitetnog, relativno logicnog mysql gui-ja za linux, koji ne trazi citav sijaset biblioteka da bi ga kompajlirao. mysql client all the way, osim ako nemam shell + imam pristup db serveru samo na localhost, onda ide phpMyAdmin. Ovo mi deluje nekako... phpMyAdmin mogu da koristim iz lynxa, a ovo ne mogu
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uskoro WiFi na steroidima? | Lalaland | Komunikacije | 0 | 05. 11. 2008. 20:35 |
phpMyAdmin i innodb ? | misko_ | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 03. 06. 2008. 15:06 |
TurboDbAdmin ceoterati myphpAdmin u penziju | Pedja | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 28. 02. 2006. 22:24 |