|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 08. 2007. | #1 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Kako napraviti formu za naplatu preko MoneyBookers?
Treba da na sajt stavim formu za donacije, a uplate bi isle preko moneybookers.
Nigde ne mogu da iskopam sta sve forma treba da sadrzi i koji je postupak za prosledjivanje podataka o uplati, odnosno za potvrdu uplate... Jel radio neko ovo?
15. 08. 2007. | #2 |
Genghis Khan
Datum učlanjenja: 22.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
15. 08. 2007. | #3 |
133t
Master
|
ajde da ne pokrecem novu:
na koju vam je banku vezan MB i jel ima neko da radi sa Reiffeisen, i kakva su iskustva? |
15. 08. 2007. | #4 |
Comfortably Numb
Professional
|
Findomestic (ex Nova Banka). Prvi put kad su stizale pare bio je malo veci "delay", ali posle je sve bilo OK (3-4 dana max, osim ako zakacis vikend pa cekas, recimo, od srede do ponedeljka). Imam par drugara iz BiH koji takodje koriste MB i niko nije imao problema sa prebacivanjem para in/out.
Samo, fora je sto su meni blokirali account (ni dan-danas ne znam zasto tacno) i trazili da ih nazovem, pa kad sam nazvao rekli su da ce biti sve sredjeno za 24h, pa nije sredjeno, i onda je "skroz" blokiran tako da, kad se logujem, samo vidim broj telefona na koji (opet) treba da se javim. "E, ne's kolega". Svejedno mi ne treba vise. Znaci, support je uzasan (nisam jedini - generalno su tromi, aljkavi, a kad se jave onda napisu esej iz kog malo sta pametno mozes zakljuciti). Sve dok ne iskrsne problem za tech/security ekipom, MB je super my 2c
[size=1]Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first. - Mark Twain Poslednja izmena od BrainDamage : 15. 08. 2007. u 15:29. |
15. 08. 2007. | #5 |
kockar
Qualified
|
Koristim uglavnom Deltu i nije bilo problema. Pare lezu za 3-4 dana, iskljucujuci vikend. Prvi put potpisujes zbog cega ti stizu te pare, posle sve ide automatski. RF sam isto koristio, ali je koliko se secam kod njih bilo nekih glupih komplikacija pa sam odustao.
|
16. 08. 2007. | #6 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Ja sam se upravo vratio sa odmora i sledece nedelje sam mislio time da se pozabavim. Javili su mi se par ljudi iz inostranstva kako zele da uplate pare za apele ali su im troskovi wire transfera 35 dolara. Otvorio sam nalog na MB, cak sam vec i verifikovao adresu, verujem da ce to biti dobro resenje.
17. 08. 2007. | #7 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
200 "Hvala" u 12 poruka
|
lpkiju, hvala za info. Verovatno sam bio obnevideo pred zoru kada sam to trazio, posto je meni taj deo sajta skroz promakao
Nego, sad imam jos jedno pitanje, u formi za naplatu treba da se navede email adresa naloga na MB i jos jedna email adresa na koju MB treba da posalje obavestenje o izvrsenoj uplati. Malo me brine sama ideja da u formu stvaljam email adrese, zbog spamera...
10. 07. 2011. | #8 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.07.2010
4 "Hvala" u 3 poruka
|
Forma postoji na njihovom sajtu, samo ima jedan problemcic. Kao opcija placanja pojavljuje se samo "Bank Transfer". Dali se radi o opciji placanja za posetioce iz Srbije ili postoji jos nesto.
|
05. 08. 2011. | #9 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.05.2009
Hvala: 8
1 "Hvala" u 1 poruci
|
To znaci da nemas merchant account nego da placanje ide preko emaila.
Drugim recima, koristis formu merchanta za svoj licni email nalog, zato ne postoji opcija placanja kreditnom karticom nego samo placanje direktno sa mb racuna ili preko bankovnog racuna. |
25. 08. 2011. | #10 |
član
Certified
|
Zaobidijite Piraeus banku ako ste planirali da povezete MB i njihov devizni racun. Od aprila meseca je neki nov zakon stupio na snagu tako da bi morali da nosite neke potvrde, ime i prezime posiljaoca, njegov racun u banci, adresu i jos 300 s###a .
Nisu me blagovvremeno obavestili i mogu samo da se oprostim od kinte :S |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako napraviti ponudu za oglašavanje na sajtu? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 22 | 21. 09. 2010. 15:41 |
Kako napraviti sopstveni affilate | Markok | e-Business | 2 | 24. 09. 2009. 16:23 |
Kako napraviti dobar forum? | mindspace | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 06. 04. 2009. 17:55 |
kako napraviti wrapper za mysqli_stmt_bind_result() ? | ivanhoe | PHP | 1 | 10. 09. 2008. 12:44 |
Kako napraviti ODBC drajver? | Pedja | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 2 | 16. 10. 2006. 18:04 |