Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 02. 2009. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 02.02.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Molim za pomoc
pozz swima koji budu citali i dali odgovor.treba mi mala pomoc oko radia.Imam svoj radio na youstream.fm eh al idem preko winampa imam i shoutcast al mi nema live zvuka dali mi mozete pomoci?? dali postoji neki drugi program za emitovanje radia gdje se ukucaje port i ip ja sma imao program sam2 ali mi je komplikovan pa dali mozete navesti malo vise programa ili gdje se jos moze radii free radio osim sto moze na youstream.fm... unaprijed zahvalan...
|
24. 03. 2009. | #2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.03.2009
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
|
PA ja mislim da kad hoces da saljes svima zvuk tj da pravis radio stanicu moras imati javnu IP adresu. Ja mislim da sam nasao na ovom sajtu ili na dizajnzona detaljno uputstvo kako podesiti shoutcast
Sto se nekog drugog programa tice nasao sam pirateradio. to ti je program koji je pravljen... kako da ti objsnim... kao winamp za slanje live zike na net. Jednostavniji je za podesavanje i tako to... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Molim definiciju za vukajliju | torbica | Opušteno | 30 | 15. 01. 2011. 15:35 |
Moj sajt je up, molim za komentre,... | akki | Marketing i SEO | 26 | 29. 07. 2010. 22:39 |
Sto nevalja sa ovim hostingom --- molim pomoc. | misko_ | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 06. 10. 2007. 16:42 |
Molim savjet iskusnijih... | dee | e-Business | 4 | 10. 11. 2006. 05:43 |
Molim komentare - buditi | phoenix | Web site, dizajn i multimedia | 12 | 23. 10. 2005. 22:56 |