e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 07. 2006. | #1 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Poslovni uspeh MySpace.com
Vidim da je Marko Bijelić objavio u svom blogu tekst na temu fenomena uspeha MySace.com. Dragan Babić napominje da u poslednje vreme bendovi (ne samo HC/Punk i sl.) ne mogu da se zamisle a da nemaju svoj sajt na MySpace.com.
Inače, moj tekst u sledećen broju PC Magazina je upravo posvećen ovoj tematici u potpunosti. Činjenica je da priča o uspehu ovog servisa nije jasna mnogima, ali isto tako mislim da se odgovor može nazreti iz veoma detaljnog članka na sajtu VanityFair.com. Moje viđenje možete videti na mom blogu, a koje je vaše? |
24. 07. 2006. | #2 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
|
Vidim da je linkovanje artikala na sopstvenim blogovima sa raznih foruma postao obicaj, ie. zar nije bolje ostaviti sadrzaj dostupan ovde, Copy /Paste, zar ne?
24. 07. 2006. | #3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Off Topic: Meni je logicnije da se ne radi copy/paste.. Onako autor moze da modifikuje tekst, i svi komentari su na jednom mestu, na izvoristu, bez potrebe da se sire okolo
29. 07. 2006. | #4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Dragane, nadam se da ce kolumna o MySpace uskoro biti dostupna na Pretraga.co.yu ili kod tebe na blogu, da mogu da je linkujem i napisem jos jedan tekst o MySpace
|
30. 07. 2006. | #5 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Biće dostupna, ali krajem meseca (avgusta)...
Pa dobro, vidim da i dalje nema komentara na ovom mestu vezano za MySpace... |
30. 07. 2006. | #6 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Ne razumem se preterano u tu tematiku ali mislim da si vec dao smernice na svom blogu (bar meni) tako da imam slicne zakljucke.
Imam da dodam da im ovo (ako mislim na taj MySpace) nikako nije bilo potrebno.
30. 07. 2006. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
sto se mySpace price tiche mene jako interesuju legalni problemi i kako oni planiraju da izadju na kraj sa tim... ono manijaci koji startuju maloletnice (ili maloletnike), prevaranti, zatim ogromna kolicina spammera koji grade svoj "friends nets" sa stotinama hiljada ljudi... ima tu mnogo prakticnih svakodnevnih problema i bice zanimljivo videti kako ce se oni boriti sa tim...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Capital.ba - Novi poslovni portal Republika Srpska | bokacbl | e-Business | 0 | 06. 09. 2007. 18:58 |
Poslovni prostor | conica | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 26. 04. 2007. 18:03 |
Myspace kastomizacija | milano | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 10. 03. 2007. 12:14 |
Poslovni model SrbijaTrguje.com | Dragan Varagić | e-Business | 0 | 19. 04. 2006. 17:28 |