Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 04. 2007. | #1 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
PHP Network Programmer
Nakon sto sam vas nadam se zainteresovao sa ovim rogobatnim naslovom, da probam da objasnim profil koji mi tacno treba.
Dakle, potreban mi je PHP programer koji: - Poseduje minimum 2 godine iskustva u radu sa PHP-om - Odlično poznaje MySQL i ima iskustva u optimizaciji istog. - Poznaje principe Objektno Orijentisanog programiranja i zna da iste primeni u praksi. - Poznaje *nix (minimum u meri da moze sam da se uloguje u shell, edituje fajlove i sl.) - Poznaje regularne izraze - Ima iskustva u network programiranju, bilo koriscenjem socketa ili Curl-a. - Komunikativnost, posvećenost poslu, timski rad, kreativnost. - Sposobnost i odgovorost da se ispoštuju zadati rokovi. - Želju za stalnim usavršavanjem. - Tečan engleski Zadatak potencijalnog kandidata (ako takav postoji u ovoj zemlji) bio bi razvoj i unapredjenje postojecih CLI PHP skriptova koje se koriste za neku vrstu data mininga, gde je neophodno spiderovati odredjene sajtove i pritom raditi bindovanje na vise adresa, multithreading (tacnije multiplexing) itd. Zbog kolicine podataka neophodno je i da se odlicno snalazi sa (relativno) velikim tabelama (par desetina miliona slogova) i optimizacijom istih. U slučaju da zadovoljavate gornje uslove, molim vas pošaljite Vaš CV na email jobs@lampix.net, sa subjectom "PHP Network Programmer". Inace, nemam nikakvu iluziju da kandidata mogu naci u mestu gde zivim, tako da vazi da potencijalni kandidati mogu posao da obavljaju od kuce, pod uslovom da imaju stabilnu Internet konekciju i da mogu biti online na ICQ u toku dogovorenog radnog vremena. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
OneRiot Real-time Advertising Network? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 9 | 21. 08. 2010. 02:21 |
PHP opensource Social Network Software | shoba | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 23. 04. 2008. 02:08 |
Designers social network - ideas, tips, advice, etc !? | teknoledge | Planiranje i usability | 3 | 26. 09. 2007. 13:23 |
Network monitoring | aleksandar | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 15. 11. 2006. 11:15 |
AJAX i network latency | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 13. 05. 2006. 17:55 |