|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 01. 2008. | #1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
billing sistem za internet provajdere
Prije dva mjeseca sam sjeo i iz bijesa poceo raditi na ovom sistemu... blizi se verzija 1.0 i ja sam jako zadovoljan ucinjenim.
od opcija ima sve i svasta i sad me interesuje koliko bi to otprilike kostalo kada bih to prodavao.... na netu nalazim oprecne cifre tj od 100 do 10 000 $ pa me interesuje ko je tu lud pitanje jeste mozda glupo ali prvi put da pravim nesto komercijalno sto moze da se prodaje sve je php&mysql i koristi freeradius ... bice pregazeno ioncube-om kojeg cu naravno kupiti... ideja je da se licencira tj veze za mac adresu kartice sto ioncube podrzava... |
23. 01. 2008. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
pa generalno uporedi sta tvoj sw nudi od opcija , sоbzirom da sam malo gledao billing sisteme recimo da verujem na nevidjenjo da ce da vise tvoje vaga ka 100 $ nego na 10k
znaš i sam za modernbill , on ima svoju cenu i daje sijaset opcija ...
23. 01. 2008. | #3 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
nisam prije naisao na modernbill ali vidim da su mi ukrali 100 ideja... zezam se..
ModernBill se razvija znatno duzi period... ja radim sat-dva vremena dnevno zadnjih dva mjeseca na ovom svom i imam jos 100 ideja za realizovati... javljam napredovanje i uskoro cu podici testni sistem da mozete prckati po njemu.... |
23. 01. 2008. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
i posle zašto pričam da se radi research pre nego što se napiše jedna linija koda .. meh ..
23. 01. 2008. | #5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Pa ko je rekao da nisam radio research. Modern Bill nisam vidio ili mozda i jesam samo sam preletio preko njega.
Sistem sam poceo da pisem zbog svojih potreba. Nisam naisao na sistem koji ima ono sto meni treba (graficko pracenje raznih parametara, obracun potrosnje po mom nahodjenju, free zona za odredjeni IP opseg, prikaz kada se koji korisnik ulogovao na panel itd... ) Osim toga, gomila ljudi pise stvari koje su vec napisane i ne vidim razlog da sad svi sjednu i igraju zandara samo zato sto nesto vec postoji Joomla je kul pa zasto postoji jos 10k CMS-ova |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zaposlenje u NSS / Sistem inženjer | Ivan | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 09. 11. 2010. 18:16 |
Potreban sistem administrator | Nikola Subotić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 07. 03. 2007. 10:21 |
Plugin sistem | bluesman | PHP | 11 | 26. 08. 2006. 20:23 |
Web Operativni Sistem, You OS | Zero-Cool | Opušteno | 2 | 23. 07. 2006. 22:59 |
[brainstrorming] Billing sistem | bluesman | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 2 | 10. 06. 2005. 02:38 |