|
PHP PHP aplikacije, Smarty, PEAR |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 12. 2006. | #1 |
A suicide bomber!
Certified
|
Generisanje CHM-a iz PHP-a.. moguce ili ne?
interesuje me da li postoji neki library (free naravno) za generisanje chm-a iz php skripte? ili mozda neka skripta koja obavi to...
ukoliko ne postoji tako nesto, dobro bi mi dosle detaljne informacije o formatu chm-a (da mozda pokusam da napisem skriptu koja ce da radi to sto mi treba ) imam jedan veliki help (u html-u) koji se cesto updajteuje (wiki je u pitanju) pa bi hteo da napishem skriptu koja ce to automatski da prebaci u chm... svaki odgovor je dobro dosao...
18. 12. 2006. | #2 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Pricalo se o tome ranije... http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=1062 moooooozda nadjes nesto interesantno
18. 12. 2006. | #3 |
A suicide bomber!
Certified
|
ajoj python i perl... u pythonu nisam do sad radio... a perl ne da ne volim... (no hard feelings, posto vidim da si perl-o-matic )
ali hvala na odgovoru...
19. 12. 2006. | #4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
jel mora da se generise na serveru?
najlakse je uzeti neki windows alat za to i izgenerisati mu samo TOC fajlove i onda ga pustiti da to kompajlira... sto se formata TOC i index fajlova tice otvori neki chm u HTMLHelp Workshopu i pogledaj format, jednostavan je, obicne liste u cistom html-u...
19. 12. 2006. | #5 |
A suicide bomber!
Certified
|
mora na serveru
lako bi ja da treba da se tera na windowsu u lokalu (ipak sam ja orijentisan vise ka desktop programiranju, nego ka web ) elem, u pitanju je Manual za FreeBASIC (www.freebasic.net/wiki) posto vec postoji daily cvs build za komapjler ja nameravam da napisem daily manual build (jer svaki cas neko nesto doda/izmeni/izbrise... evo ja sam upravo izbrisao celu stranu ) i kteo bih da to bacim u chm (oficijelni chm izlazi svakog 20-og u mesecu ali za mesec dana se doda brdo novih opcija i izmeni se dosta starih, evo ja sam imao tu nesrecu da mi program koji sam pisao 10ak dana ne radi sa najnovijom verzijom kompajlera zbog promene string tipa... no, da ne duzim sad...)
19. 12. 2006. | #6 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Eh, izem ti taj alat gde se mesečno menjaju elementarni tipovi...
|
19. 12. 2006. | #7 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Citat:
19. 12. 2006. | #8 | |
A suicide bomber!
Certified
|
Citat:
nego... nije to tema, tema je CHM format jel neko ima source pa makar on bio u perlu?
jQuery addict! Poslednja izmena od krcko : 19. 12. 2006. u 21:29. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
JAVA: Da li je moguce dodati argument komandnoj liniji za svako pokretanje aplikacije | Nenad | Programiranje | 4 | 29. 11. 2007. 19:55 |
Dal je moguce ? | Veljko | Marketing i SEO | 4 | 06. 08. 2007. 21:23 |
Pitanje u vezi objavljivanja teksta, i moguce tuzbe. | [nq] | Opušteno | 17 | 30. 09. 2006. 23:03 |
Moguce interesatno - ebooks za geekove | bluesman | Linkovi | 5 | 18. 01. 2006. 02:16 |
Da'l je moguce ... | Mr.Paja | Marketing i SEO | 7 | 24. 06. 2005. 07:15 |