Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 09. 2009. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 07.07.2009
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
plugins
Napravio sam blog na wordpressu pa me interesuje raditi SEO on page optimizaciju,za to su potrebni pluginovi koje sam poskidao nekoliko njih u zip formatu,e sad mi ne ide kako uopste da ih raspakujem,pisem u njih meta,keywords,description itd,ja znam kako raditi u html ali sa pluginovima ne znam…..kako to ide?
Hvala unapred |
02. 09. 2009. | #2 |
Branimir Ivanov
Qualified
Datum učlanjenja: 19.09.2007
Hvala: 62
24 "Hvala" u 19 poruka
|
Najnovija verzija wordpress-a 2.8.4 ima opciju instaliranja plugina direktno iz administracije (wp-admin). Za SEO najkorisniji plugin je: all in one seo (tako nekako bese)
Naravno druga varijanta instaliranja plugina podrazumeva ono sto prvo treba da uradis: da procitas readme u zip-u. tamo je sve objasnjeno kako. Poslednja izmena od bane06 : 02. 09. 2009. u 22:02. |
"Hvala" bane06 za poruku: |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
wordpress plugins | robi-bobi | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 19. 11. 2009. 23:58 |