|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 05. 2006. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Firefox bug - refresh after upload
Ne znam da li ste primetili kada ste radili, ja upravo testiram nešto i postoji jedan bug u Firefox koji se vuče odavno.
Kada imate neki upload, i posle submit sve prođe (ili ne prođe), ako ponovo uradite refresh, posle standardnog upozorenja da se šalju ponovo POST data, Firefox puca totalno (svi otvoreni tabovi i svi otvoreni prozori). Čisto da znate, da se ne zeznete, naročito ako imate otvoreno dvadesetak tabova ili prozora.
04. 05. 2006. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Imao sam taj problem, ali ga je izazivao jedan plugin, sad ne mogu da se setim koji, HTTP header, cini mi se..
Imas li taj plugin instaliran? Inace, ako mozes da reprodukujes bug, probaj sa svim iskljucenim pluginovima (ili u safe modu), pa ces znati na cemu si.
04. 05. 2006. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mogu da ga reprodukujem UVEK, pošto se to UVEK desi kada god uradim refresh posle upload (zaboravim se i mahinalno... ). Imam taj plugin, hajde probaću kasnije da vidim šta se dešava kada ih sve isključim.
04. 05. 2006. | #4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
99% da je taj plugin u pitanju
04. 05. 2006. | #5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Mrzi me da sada pokusavam da reprodukujem, ali mozes da probas da startujes FF u "safe" modu sto ce spustiti problematicne extenzije, i onda probas da reprodukujes bug. Ako se i tada bude manifestovao, onda je do FF-a, u protivnom (mnogo verovatnije) do neke od extenzija.
|
04. 05. 2006. | #6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Off Topic: Što se pucanja FF u trenutku kad ima mnogo otovrenih tabova tiče: SessionSaver rešava problem. Jedna od must have ekstenzja... Šteta što nešto slično nije ugrađeno u FF po defaultu (Opera i IE7 imaju sličnu mogućnost po defaultu).
14. 05. 2006. | #7 | |
expert
Expert
|
Citat:
napomena: nemam tu ekstenziju
08. 06. 2006. | #8 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hvala Iliji za Sesion Saver. Vrlo korisna ekstenzija. Ali moram da napomenem da su mi se sada javili problemi zbog ove ekstenzije.
Kada uploadujem nesto (sliku uglavnom) na neki sajt (imageshack.us) desi se da kada odradi upload i pocne da izbacuje linkove i thumb FF samo stane na pocetku (ne izrenda celu stranu vec samo 20%) i prikaze gresku za POST Data. I naravno nista od slike. Problem sam resio tako sto Mozillu koristim za Imageshack (samo je zato i palim). |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upload php skripta | Ministar | Sva početnička pitanja | 22 | 19. 02. 2008. 09:32 |
refresh odredjenog dela PHP strane | pele | Sva početnička pitanja | 2 | 23. 09. 2007. 22:11 |
refresh jedne php strane sa druge php | pele | Sva početnička pitanja | 2 | 12. 09. 2007. 02:46 |
Frames refresh problem | cvele | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 22. 01. 2007. 12:40 |
upload problem | Blood | PHP | 3 | 19. 05. 2006. 14:05 |