Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 06. 2007. | #1 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Novi forum - početnička pitanja
Kao što piše u opisu foruma:
Citat:
20. 05. 2011. | #2 |
|
U e-mail mi stižu poruke poput ove na slici, a kada otvorim temu sa diskusijama, tamo nema ništa ...da li znate o čemu se radi? Ne pitam šta da radim s tim, to znam, nego zašto se to dogadja? To je ipak čudno. Sumnjam da je to možda neki spam, robotski, a želim da čujem od administratora.
A onda pretragom vidim da i ne postoji član foruma pod imenim, na primer kadelska1 .. Poslednja izmena od radakon : 20. 05. 2011. u 11:40. |
20. 05. 2011. | #3 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
To se bot nakacio na tvoju temu koju si podesila da primas mail obavestenje...u medjuvremenu je bot post obrisan i to ti je to
21. 05. 2011. | #4 | |
|
Citat:
Dear radakon, manjaklem has just replied to a thread you have subscribed to entitled - moj prvi web site - in the Sva početnička pitanja forum of DevProTalk. This thread is located at: http://www.devprotalk.com/showthread...9&goto=newpost Here is the message that has just been posted: *************** Waiting for new jobs. come easy. *************** There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again. All the best, DevProTalk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Unsubscription information: To unsubscribe from this thread, please visit this page: http://www.devprotalk.com/subscripti...f106b701c88908 To unsubscribe from ALL threads, please visit this page: http://www.devprotalk.com/subscripti...&folderid=all: |
|
21. 05. 2011. | #5 |
|
Sada vidim da je taj robotski reply na ovoj temi.
Možda je rešenje da brišemo sve moje postove ( a nema ih mnogo) i da se ispišem sa DevProTalk :/ ? Poslednja izmena od radakon : 21. 05. 2011. u 11:45. |
21. 05. 2011. | #6 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 55
202 "Hvala" u 26 poruka
|
Možda nisi dobro razumela 3banchija? To je to što ti on kaže. Ti si se prilikom otvaranja teme
moj prvi web site pretplatila da dobijaš mejl kad se u temi upiše nova poruka. manjaklem je neki bot koji se upisao na forum i spamovao, između ostalog ostavljajući novu poruku i u tvojoj temi. Kada je objavio poruku u tvojoj temi, ti si dobila taj mejl kao obaveštenje. Neki mod ili admin je obrisao manjaklemovu poruku i obrisao ga iz članstva. Nakon toga ti odlaziš na link iz mejla i ne vidiš poruku a ni manjaklema jer su obrisani.
25. 05. 2011. | #7 |
|
Pošto i dalje dobijam mail-ove , molim Administratora ili nekog znalca da mi pomogne , jer to nema u FAQ, ali stoji da je možda Admin onemogućio opciju::
Kako da obrišem sve svoje postove (a ima ih samo 5 ili 6) i da brišem moj nalog na ovom forumu? Btw. na Google Analytics lepo vidim da je Referring Link sa Devprotalk 42% posete ... Biću veoma zahvalna da mi pomognete da se postovi obrišu kao i moj nalog. (ne bih da započinjemo diskusiju o Google Analytics, uz svo dužno poštovanje svih mišljenja Poslednja izmena od radakon : 25. 05. 2011. u 03:08. |
25. 05. 2011. | #8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Samo iskljuci pracenje teme pa ti nece stizati poruke. Kad si ulogovana na forum, odes na Korisnicka KT (meni gore-levo na vrhu ekrana), tu kliknes na Spisak praćenja (meni sa leve strane), i onda na toj listi stikliras teme koje ne zelis vise da "pratis" i izaberes dole opciju da se obrisu pracenja i kliknes Go i to je to...
25. 05. 2011. | #9 | |
|
Citat:
Nego JA ŽELIM DA BRIŠEM SVOJE POSTOVE I DA BRIŠEM SVOJ PROFIL ODAVDE ! ALI NE ZNAM KAKO? Izvinjavam se što vičem, ali bih volela da me neko čuje i odgovori mi na DVA PITANJA: Brisanje sopstvernih postova - kako? Brisanje svog profila sa ovog foruma-kako? Poslednja izmena od radakon : 25. 05. 2011. u 11:54. Razlog: sitne ispravke |
|
25. 05. 2011. | #10 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Na sta bi licio bilo koji forum kad bi svako brisao sto mu se cefne.
Privatna poruka za admin/mod sa molbom za brisanje pa mozda i uspes jer nemas puno postova a forum bi dobio na kvalitetu. Ako ti je pola posete samo sa ovog foruma, onda poradi na optimizaciji i sadrzaju sajta.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Predlog za novi forum - snippets (ili neko bolje ime) | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 11 | 08. 08. 2008. 02:25 |
Predlog za novi forum i modifikacije postojećih foruma | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 18 | 02. 05. 2007. 21:02 |
Dva pitanja(tutorijali i pocetnicka pitanja) | berkut | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 04. 10. 2005. 03:08 |