Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 01. 2009. | #1 |
član
Certified
|
Skidanje velikih filmova?
Imam PHP script i u njemu jedan deo za skidanje filmova
PHP kôd:
13. 01. 2009. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ako se dobro secam, bila je neka tema o deljenju velikih fajlova pri downloadu, i to mislim da je bio bas PHP primer, potrazi u starim temama, mora da ima nesto.
14. 01. 2009. | #3 | ||
član
Certified
|
Proradilo mi je s drugim resenjem. Umesto
Citat:
Citat:
I dalje ne znam u cemu je kvaka, ali mi zavrsava posao. Na serveru mi je PHP4.4 koji na zalost ne mogu da zamenim .
14. 01. 2009. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Kako ne znas u cemu je fora? file_get_contents ne postoji u php4
14. 01. 2009. | #5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Postoji od verzije 4.3, a on ima 4.4, uostalom, rekao je da nema problema sa fajlovima ispod 16MB.
Ja bih rekao da je problem sto on sa file_get_contents() smesta sadrzaj u varijablu, a postoji limit koliko PHP script moze da zauzme mesta u memoriji (proveriti php.ini). A sa readfile() radi, jer sadrzaj ide direktno na output.
14. 01. 2009. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ako mozes da pozivas shell preko exec(), onda je najbolje resenje pozvati wget sa odgovarajucim parametrima umesto da se radi iz php-a download..
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sajtovi koji nude gledanje filmova | aleksej | Opušteno | 1 | 21. 11. 2010. 17:50 |
skidanje pdf zastite za printanje | ivanhoe | Opušteno | 9 | 28. 12. 2007. 08:51 |
Simpatičan način za skidanje videa sa YouTube | exPablo | Opušteno | 0 | 13. 05. 2007. 00:14 |