Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 06. 2007. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Free Directory Submission ?
Evo pocetnickog pitanja:
dobio sam mejl u kojem je da ne prepisujem kompletan tekst, poenta: "Get Free Directory Submission" ili u prevodu registrujte se i prijavite svoj sajt u preko 500 direktorijuma. To je nesto slicno DMOZ direktorijumu... Pitanje: Da li je potrebno "nasedati" na ovakve ponude i kakvo je Vase iskustvo sa prijavljivanjem sajtova na ovakve i slicne adrese. Da li se zaista vredi potruditi ? Da li se ovim nacinom dobija kvalitetetan "net-saobracaj" ? uff to su tri pitanja...pardon cet`ir ! |
13. 06. 2007. | #2 |
majstor
Wrote a book
|
Ja ne bi, navucices samo spam i gluposti na vrat / sajt.
|
13. 06. 2007. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
razmene linkova slabo rade... ako postoji neki direktorij specijalizovan za ono cime se tvoj sajt bavi, onda ima smisla, inace vrlo malo...
14. 06. 2007. | #4 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
To je u stvari nesto na sta ne bi smeo da pristanes. Naime, za to prijavljivanje u 500 direktorijuma, obicno slede penali,jer taj ko ti to radi to radi na nekorektan nacin.
Uz to, najveci broj tih "direktorijuma" su u stvari kapije za spamere, zahtevaju neke dodatne podatke kao sto je na primer email, ime, broj telefona i slicno i namena im nije da tebe reklamiraju nego da prikupe tvoje podatke zarad dalje upotrebe.
14. 06. 2007. | #5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Hvala Vam na vremenu i odgovorima.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
mod_rewrite: if directory exists... else... | BrainDamage | Regular expression i htaccess | 3 | 30. 10. 2008. 03:35 |
[WordPress] Is its parent directory writable? | blackshtef | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 15. 10. 2008. 03:43 |
Primili su me u dmoz ali me nema u directory.google.com | Marko Medojevic | Sva početnička pitanja | 4 | 04. 03. 2008. 19:20 |
Web 2.0 directory | MorenoArdohain | e-Business | 1 | 09. 05. 2006. 00:50 |
free css cart | Blood | Linkovi | 10 | 20. 03. 2006. 21:23 |