|
|||||||
| Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
| Pogledajte rezultate glasanja: Da li dolazim na dogadjaj | |||
| Da |
|
23 | 46,94% |
| možda |
|
26 | 53,06% |
| Glasači: 49. Ne možete glasati ovde | |||
![]() |
|
|
Alati teme | Način prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Šejn
Wrote a book
|
Bogu hvala da nije frka za pare, ali isto je sladje kad se plati
![]() Aj' vidjecu ovu varijantu da zaposlim nekog ko putuje... Off Topic: ...a strašno je to što sam totalni endem: Crnogorac koji nema rođaka u Beogradu... ![]()
|
|
|
#2 |
|
Pilece krilce(reš)
Expert
|
kakva diskriminacija nemam reci ... a sta je sa sitnijim zenskim clanovima foruma i majcama za nas? ja da udjem u L, komotno bih izasla ali sa druge strane..
elem...zao mi je sto nisam bila a bash bash sam planirala no, ako mi je za utehu, uspesno sam zavrsila (za dva dana) zavrsni rad, i predala ga danas u pet do dvanaes' ![]() Poslednja izmena od conica : 10. 09. 2007. u 17:32. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
član
Certified
|
Citat:
![]() Svi oni kojima je L velika, odradićemo i M samo navedite tačno boju(e) i rešenje. Sačekaćemo neki dan da vidimo koliko ima zahteva pa recimo sledeće nedelje možemo i da štampamo... Javite se meni ili bluesmanu za porudžbine! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Evo i ja kao domaćin da se zahvalim svima koji su došli, prijatno sam iznenađen, čak oduševljen .
Ovo je bilo pilot okupljanje, pokušaću da na svaka 2 meseca napravimo nešto, što će objediniti druženje i razmenu iskustava.
Haragei - creative web design and web development Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mister :)
Sir Write-a-Lot
|
Ako neko ima nameru da dodje u office po majicu, evo pomoci:
http://www.host011.com/images/lokacija.jpg Ja ne umem bolje od ovoga da objasnim ![]()
|
|
|
#6 |
|
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ ja umem , to je kod Duff-a na Novom Beogradu ...
![]()
Haragei - creative web design and web development Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mister :)
Sir Write-a-Lot
|
Nećeš verovati koliko ljudi nikada nije ni čulo za Duff. Pokušao sam i tako...
![]()
|
|
|
#8 |
|
Siva eminencija
Master
|
Verujem da su oni koji nisu culi za Duff upravo oni koji su ispod 100kg
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Poslovni softver BLOG
Certified
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
Invented the damn thing
|
Ja ne znam gde je Duff, ali znam gde je Dačo
Juče smo se Kuki i ja olešili samo tako ![]() |
|
|
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|
|||||
Slične teme
|
||||
| Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
| PHP Developers Needed (First Beat Media LLC) | dinke | Poslovne ponude i zapošljavanje | 15 | 10. 03. 2010. 21:10 |
| DPT meet nature - predlog | nixa | IT događaji | 85 | 07. 06. 2008. 02:49 |
| Dutch HintTech is hiring .Net developers! | HintTech | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 04. 2008. 14:46 |
| DevProTalk - /* Developer meet Developers day Vol. 2 */ | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 77 | 19. 03. 2008. 02:17 |
| DevProTalk - Developer meet Developers day | Goran Aničić | RSS | 0 | 19. 09. 2007. 18:49 |