|
|||||||
| e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
|
![]() |
|
|
Alati teme | Način prikaza |
|
|
#11 |
|
old school
Professional
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 94
59 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
Ne, imaš i povrat poreza na prethodno plaćen porez za materijal i usluge potrebnih za proizvodnju robe-usluge koji se izvoze.
Porez plaćaju oni tamo što uvoze a ti nemaš ništa s tim. Nisam siguran ali mislim da je tako.
Netsrbija Poslednja izmena od Markok : 08. 01. 2010. u 12:36. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
Master
|
Ko ti vraca porez?
![]() Govorimo o fizickim licima, ne znam odakle vam ideja za firme i ko je uopste to spominjao. Kako ce kupac u USA da pravda potrosene pare na uslugu nekoga sa RentACoder-a? On kupuje od RentACoder-a a ne od tebe direktno, ili je drugacije nego na stock sajtovima? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pukovnik u penziji
Professional
|
Na stok sajtovima ti odbijaju porez samo od kupaca iz USA. Barem ja tako vidim na listi fajlova koje sam prodao... Od nekih dobijem puni iznos a za neke kupovine je umanjeno za iznos poreza...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.04.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
Na RaC samo izaberes da nisi USA stanovnik i to je to
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.01.2006
Hvala: 35
5 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
Off Topic: Где уновчавате RAC чекове? Постоји ли нека фора да се смањи време за наплату (а да не узимам Payoneer картицу)? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
26 "Hvala" u 23 poruka
![]() |
Ne.
Onomad sam obisao 10ak banaka, svi imaju slicne uslove za naplatu incaso cekova (google, RAC...) svi imaju iste uslove. 30-45 dana naplate... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
magla diler
Certified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 28
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
A jedno pitanjce manje vise vezano za ovo da li je neko povlacio novac sa elance-a? I da li radi wire transfer za nase banke posto bih zaobisao payoneer karticu?(imam devizni racun za koji znam iban i swift) Hvala unapred.
|
|
|
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|
|||||