|
Domain Name Service (DNS) Sva pitanja vezana za DNS servere i domene |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
20. 02. 2011. | #1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 6
6 "Hvala" u 3 poruka
|
Domain Transfer Problem - Cheapies.com
Imam registrovan .org domen na Cheapies.com. Iako sam sa njihovog web interfejsa otključao domen (Regitrar Lock), i dalje stoji 'CLIENT DELETE PROHIBITED, CLIENT TRANSFER PROHIBITED, CLIENT UPDATE PROHIBITED' već dva dana. Otvorio ticket pre 5 dana na njihovom Supportu, poslao e-mail supportu, ostavio nekoliko poruka na njihov broj telefona (uključuje se sekretarica, nikad se niko ne javlja), i do sada NIKAKAV ODGOVOR.
Pokrenu sam domain transfer preko Netfirms-a ali oni ne mogu ništa dok ovi 'kraljevi' iz Cheapies ne otključaju ručno domen jer im očigledno web software ne radi. Sa Cheapies sam dobio i EPP kod, ali ne vredi kad je domen i dalje zaključan. Šta mi je raditi, čekati, ICANN prijava, ... ??? Cheapies.com |
20. 02. 2011. | #2 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Jeftino ne znači i povoljno A prijavi ih kome god možeš... 5 dana je previše i za domaće hostove... Na 50webs.com odgovore u roku od 5 do 20min...
|
21. 02. 2011. | #3 |
Vladimir Aleksić
Certified
Datum učlanjenja: 10.07.2006
Hvala: 0
13 "Hvala" u 11 poruka
|
Da li su u whoisu-u nalaze tvoji podaci?
Ovde možeš da prijaviš: http://reports.internic.net/cgi/regi...lem-report.cgi Please select your issue: Registrar Customer Service ili Transfer Problems - Auth Codes Locked Domain Fraudulent Transfer Registrar Denied Transfer |
"Hvala" valeksic za poruku: |
21. 02. 2011. | #4 | |
član
Certified
6 "Hvala" u 3 poruka
|
Jeste, moji su podaci u Whois-u. A malopre sam i dobio mail od njihovog support-a:
Citat:
Bilo mi je i čudno od samog početka jer nije radio 'Publish Whois Details', a naravno ne radi ni 'Registrar Lock'. Hvala na linku za prijavu, čekam 24h i onda šaljem prijavu. |
|
23. 02. 2011. | #5 | |
član
Certified
6 "Hvala" u 3 poruka
|
Probao sam da ih prijavim ali Complaint Form sa InterNic-a mi kaže da:
Citat:
|
|