|
Domain Name Service (DNS) Sva pitanja vezana za DNS servere i domene |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() evo primer, recimo za ebanking, mislim da se smart kartice izdaju na 4 god.
e sad, ako bi isekli .yu 2011, banke imaju sasvim dovoljno vremena da u tom periodu uz promenu smart kartica daju i update-ovani softver koji nece zavisiti od .yu domena. u slucaju da iseku .yu 30 septembra - ocekuj klanicu na shalterima banaka. bolji primer nemam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() @peca: Cini mi se da imas pogresno misljenje o tome kako rade nase banke. Ocekivanje racionalnog ponasanja od nekoga ko je dozvolio da FXClient aplikacija udje u upotrebu je neozbiljno
![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" McKracken za poruku: |
![]() |
#13 |
Super Moderator
Knowledge base
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() eh....... to je vec neka druga tema
![]() al mislim da bar neko u Peximu razmislja o ovom problemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 21
70 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Primer je dobar
![]() ![]() Klanice će biti kako god okreneš, pošto su naše banke sve pre no proaktivne.
![]() |
#15 |
Super Moderator
Knowledge base
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() videcemo bas, recimo imam racun u procredit koja sinhronizuje fxclient preko 24x7.co.yu domena.
bas me zanima kako ce reagovati, i da li ce [na vreme]. kako god, ima i drugih primera, recimo ono sto sam objasnjavao smarkovicu na prvoj strani, za backlinkove. pad na pretrazivacima ce biti mnogo manje osetniji 2011 nego 2009. kada neko poslovanje cele firme bazira na webu, pad od 50% posetioca mu moze biti fatalan po firmu, dok pad od 10-15% ne bi izazvao fatalne posledice.... pa je razlika izmedju 2009 i 2011 velika ![]() a nije mycity jedini koji zivi od posetioca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ništa od produžavanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Čeka se i dalje odluka ICANN, čiji UO zaseda 30.09. i razmatraće na toj sednici zahtev za produženje. Javljam rezultat čim saznam...
Pozdrav, Sloba |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Uff ... to je bas nategnuto obzirom da se .yu brise 30.09. u ponoc bese jel tako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Expert
|
![]() Naime ICANN nije doneo odluku da se brise yu domen, a RNIDS nece samoinicijativno da ga brise, te yu domen ostaje aktivan do daljneg.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" torbica za poruku: |
![]() |
#20 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ^ Jesu li to oni malo poranili sa sastankom ili ipak treba sačekati taj 30, pa da bude zvanično?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ICANN odobrio .rs i .me domene | Goran Aničić | e-Business | 2 | 14. 09. 2007. 16:21 |
RegisterFly.com izgubio ICANN licencu za prodaju domena | Dragan Varagić | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 07. 2007. 01:30 |