e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Interesuje me kako komunicirate sa klijentima. Ja sam uspeo da sve svoje klijente, čak i ove u Srbiji, naučim da sve što imaju da mi kažu - napišu i pošalju email. Ne želim duge sastanke, razgovore telefonom, cimanje...
Ok, zovu me ljudi i dalje, neki i sa onim čuvenim smešnim pitanjem "poslao sam ti email, jesi ga dobio?", ali to je obično kratak dogovor u vezi posla i možda tek malo više od toga. Ipak, zbog obima i organizacije odlučio sam da podignem sajt na kojem će moji klijenti moći da se uloguju, imaju projekte, taskove, poruke i jednostavno tako prate status. Još samo sebe da nateram da to napravim ili još teže da se nateram da stalno ažuriram sve to.
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zanimljiva poslovna ponuda.. | qui | Istine i zablude | 60 | 24. 08. 2010. 11:12 |
Sigurnost i poslovna politika... | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 06. 05. 2007. 01:25 |