|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
expert
Grand Master
|
![]() Citat:
ne valja ti ovo ![]() 1) mislis da PHP ne napreduje brzo? koliko god imao nedostataka, to je jedan od jezika koji vrsi posao za koji je namenjen i vrsi ga dobro i napreduje 2) ovde imas dve recenice koje ne znam da li da uopste komentarisem ajd recimo da mislis da nasi (sto nasi, a ne svi, ili pak ...) php programeri nisu napredni korisnici istog i recimo da je tvoje pravo da imas takvo misljenje (iako ne vidim otkud ti) a za ovo u zagradama ... "kad nas vec mrzi ...." lol ![]() dakle, priznajem, mrzi me da ucim ruby i zato sto tool (alatka, pribor, jezik, ako hoces i platforma) koju koristim mi daje sve sto mi treba ukoliko bih pisao stvari kod kojih PHP mi ne bi vrsio posao, veruj mi, ne bih bio lenj i izabrao bih vrlo brzo drug jezik @ivanhoe: tacno ja licno, iako perl poznajem samo povrsno, sam mishljenja da je to mocan jezik mocniji od PHP-a, recimo ukoliko se u odredjenoj firmi (projektu) naloze dobri coding conventions, perl nije uopste necitljiviji od nekog drugog jezika PHP programerski jezik mu dodje kao engleski jezik jednostavan, "ceo svet" ga zna, i svuda mozes sa njim sta ce mi da ucim japanski ![]() nije sto me mrzi, nego sto mi ne treba a i ne idem u japan a cak i da odem i oni pricaju engleski :P P.S. da dodam: bolje znati osrednji jezik odlicno, nego najkulmegasupercarskiji jezik onako povrsno Poslednja izmena od robi-bobi : 07. 08. 2008. u 10:40. Razlog: dodatak |
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko danas košta sat programiranja/dizajniranja u Srbiji? | djukabog | Opušteno | 5 | 24. 08. 2009. 15:07 |
Koji jezik/program za učenje programiranja? | STEFI12 | Sva početnička pitanja | 96 | 11. 05. 2008. 02:00 |
Primeri dobrog programiranja | kodi | Programiranje | 6 | 17. 07. 2006. 01:12 |