![]() |
#11 | ||||
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ja sam na primer, kao pojedinac i potrošač, potpuno nebitan za većinu reklamnih kampanja. Bar onih koji se u ovom trenutku kod nas vrte. Moje mišljenje je nebitno za one koji kampanju naručuju i plaćaju. I za ovu takođe. Citat:
Usput sem seksa tu se komunicira i podrška poslu, učenju itd... zašto li ovi aspekti nisu izazvali toliko interesovanje kao onaj prvi. Da se razumemo ni na koji način nisam učestvovao u ovoj kampanji. Takođe nigde nisam rekao da mi se kampanja sviđa. Nigde nisam napisao da je "dobra". Sve su to subjektivne odrednice, kao i tvoja da ti se ne sviđa i da je prostačka. Jer kampanja ne treba da se sviđa, pogotovo ne onima kojima nije namenjena, i da bude "dobra" nego da ime očekivani efekat. Hoće li ga imati znaće RNIDS kao naručilac. Citat:
Citat:
Off Topic: Gledajući dobre linkove koje si im obezbedio mislim da radiš za RNIDS. Iskreno poželeo sam da ti se ne dopadne nešto što uradim ![]() Poslednja izmena od Miloje Sekulic : 04. 06. 2009. u 23:44. Razlog: opet sam izgresio u kucanju |
||||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.RS - Redovan sex se nastavlja, ovaj put sa developerske strane | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 35 | 13. 06. 2009. 00:23 |