|
![]() |
#1 | ||||
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ja sam na primer, kao pojedinac i potrošač, potpuno nebitan za većinu reklamnih kampanja. Bar onih koji se u ovom trenutku kod nas vrte. Moje mišljenje je nebitno za one koji kampanju naručuju i plaćaju. I za ovu takođe. Citat:
Usput sem seksa tu se komunicira i podrška poslu, učenju itd... zašto li ovi aspekti nisu izazvali toliko interesovanje kao onaj prvi. Da se razumemo ni na koji način nisam učestvovao u ovoj kampanji. Takođe nigde nisam rekao da mi se kampanja sviđa. Nigde nisam napisao da je "dobra". Sve su to subjektivne odrednice, kao i tvoja da ti se ne sviđa i da je prostačka. Jer kampanja ne treba da se sviđa, pogotovo ne onima kojima nije namenjena, i da bude "dobra" nego da ime očekivani efekat. Hoće li ga imati znaće RNIDS kao naručilac. Citat:
Citat:
Off Topic: Gledajući dobre linkove koje si im obezbedio mislim da radiš za RNIDS. Iskreno poželeo sam da ti se ne dopadne nešto što uradim ![]() Poslednja izmena od Miloje Sekulic : 04. 06. 2009. u 23:44. Razlog: opet sam izgresio u kucanju |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Mislim da se meša pojam sajta sa domenom. Da li meni treba sajt? Šta ja na tom sajtu mogu da stavim? To su legitimna pitanja nekog ko razmišlja o pokretanju sajta. Tek kada se na ova pitanja odgovori potvrdno i pojedinac/firma shvate da im treba sajt dolazi se do toga koji domen izabrati i tu treba istaći zašto bi neko uzeo .RS u odnosu na .COM/.NET Dakle jednostavno, čak i da je najbolja moguća kampanja u pitanju, po meni puca na pogrešno mesto i daje odgovore na pogrešna pitanja. Takođe, postavljanje sajta nije baš prostiranje veša, tako da ko god da se odluči da postavi neki sajt, a nije iz IT branše, moraće da angažuje neku agenciju ili prijatelja da mu pomogne oko svega, pa i oko izbora domena i hostinga. A šta bi vam dobar prijatelj sa DPT-a rekao ako ga pitate da li da kupim .RS ili .COM? Tako da okreni obrni, kampanja vezana za domene mora da targetira i IT profesionalce, hteo to neko da prizna ili ne. Ja lično nemam ništa protiv .RS i zahvalan sam svima što je ona agonija od administracije .co.yu domena okončana. No uvek prednost dajem internacionalnim domenima. Prijateljima koji otvaraju sajtove za svoje firme, tek onako reda radi, takođe savetujem uvek .com/.net zbog niže cene, ukoliko postoji odgovarajući slobodan domen. Poslednja izmena od mileusna : 05. 06. 2009. u 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Nazad na temu, mislim da je to da li je kampanja ukusna ili neukusna (a neukusna je itekako, a možda i nelegalna zbog pominjanja Fejsbuka u negativnom kontekstu) potpuno irelevantno, pred drugim i po meni većim problemom: šta ima RNIDS uopšte da se reklamira?! Nije li to posao privatnih registara, koji od prodaje domena imaju profit? Ovo automatski govori o tome da je u cenu domena ugrađena i nečija marketing kampanja. Ima li tu logike uopšte? |
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje jablan za poruku: |
![]() |
#4 |
expert
Master
|
![]() Pa kako drugacije da se skinu pare sa racuna "neprofitne" organizacije, jedino naplacivanjem honorara
![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" STELLANOVA za poruku: |
![]() |
#5 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Samsung reklamira svoje televizore, a tehnomarket svoje prodavnice.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" cvele za poruku: |
![]() |
#6 |
expert
Master
|
![]() Samsung je vrlo profitabilna organizacija kao i tehnomarket
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
rnids = generalni uvuznik tehnomarket = registar |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" cvele za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.RS - Redovan sex se nastavlja, ovaj put sa developerske strane | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 35 | 13. 06. 2009. 00:23 |