(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() postojala je na webmonkey.com takva "virtuelna linux konzola" koju je jedan od likova iz te ekipa pisao u javascriptu ( i to pre nekih 10-tak godina
![]()
![]() |
#2 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() extra!
br@nkore, tastatura ti se pozlatila! bas sam TO trazio! ![]() @ ivanhoe: - probao sam da guglujem malo, ali obizrom da je ovo perfektno resenje -> no comment. sada cu probati da vidim da na svako slovo ubacim i onaj karakteristicni zvuk kao u filmovima, i onda cu ovde da vam dam link na svoj sajt, da vidite krajnji efekat! hvala momcovi, vrh pomoc, poz, dootzky ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.01.2006
Hvala: 66
11 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() @ivanhoe
Вероватно то није то али ево нечег сличног: http://ihome.ust.hk/~eegyh/ganux/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() jeste malo potrajalo, cimao sam se izmedju jos 2 posla, ali bitno je da je i moj sajt konacno redizajniran!!
![]() hvala vam svima za pomoc, i iskoristio sam sve sto sam mogao iz ovog thread-a, a evo rezultata: http://www.dootzky.com to je dakle samo moja licna prezentacija, ko se ne bude snasao -> bedak ![]() ![]() ![]() programer i treba da ima programerski sajt, i nije mi bitno da je user-friendly ![]() hvala vam jos jednom, poz, dootzky |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
TV Program Skripta | djole1989 | Web design, Layout, User Interface | 4 | 30. 08. 2008. 22:42 |
PHP video skripta | Filip_B | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 13. 04. 2008. 09:41 |
Upload php skripta | Ministar | Sva početnička pitanja | 22 | 19. 02. 2008. 08:32 |
ROI tracking PHP skripta | Mr.Paja | PHP | 1 | 24. 12. 2007. 02:11 |
Download skripta | Bojan Zivanovic | PHP | 8 | 17. 01. 2006. 23:21 |