|
![]() |
#1 |
Petit cervelle
|
![]() Kolege,
posle Plaica sam nastvaila svoje putovanje. Malo sam se odmarala pa evo tek sad mojih utisaka:
Inace, Marku ce biti sigurno drago kada cuje da su se 2 devojke i 1 decko raspitivali o pokretanju startup-a. Jos nisam sigurna koliko su ozbiljni ali sigurna sam da ce im iskustva nekih od nas sa DPT biti od koristi. Mozda je malo brutalnosti "nas ijekavaca" ipak imalo dobar efekat! ![]() Bilo je izuzetno prijatno druziti se sa vama. Jedva cekam Nis i staru ekipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Definitivno je bilo super
![]() ![]() ![]() Za predavanja, pojma nemam kakva su bila, bio sam na prva 2-3 i zadnje ![]() Ostalo vreme sam gnjavio ljude ![]() Any way, ako me ne zgazi tramvaj u Nisu, dolazim i dogodine. I naravno, vidimo se u Nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Petit cervelle
|
![]() Da bi se upotpuni utisci sa E- trgovine 2007 evo jos nekih fotki.
![]() Mislim da ih ima jos kod kolege Stokica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() A... znači nije bilo samo business, već i pleasure?
![]() ![]() ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WebGazda vasi utisci, da li nestaju klikovi? | mikki | Marketing i SEO | 88 | 04. 02. 2009. 23:16 |
eTrgovina 2006 | Dragan Varagić | e-Business | 156 | 10. 04. 2006. 21:47 |
Vasi utisci o dizajnu - OŠ "4. oktobar" Glogonj | oliver78 | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 06. 09. 2005. 17:23 |