|
![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Zavisi kakav se rezultat ocekuje... ali offline kampanja, cak i da je za svih 1000e... jedino flajeri, nalepnice i slicno, a to kosta jako malo.
Sto se interneta tice juri najposecenije, privatne sajtove, iza kojih ne stoji previse ljudi jer su po pravilu prilicno jeftini a imaju dovoljnu posecenost. Na mnogim ces takvim dogovoriti reklamiranje za neki smesan novac...
![]() |
#2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Koliko moze da kosta jedan bilbord u ns/bg?
![]()
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Staviću banere na najposećenijim sajtovima (forumima) sigurno.
Bilbord je dobro rešenje, ali ne može se uzeti jedan bilbord, kod većine agencija je to min. 3. Neću imati za ostalo. Flajere i nalepnice ću uraditi u septembru i oktobru a mislio sam i da odstampam majice sa logom i da izdelim fudbalerima i basketašima u studentskim domovima... Problem je što sam poslao mejlove vlasnicima foruma ali još uvek nisam dobio odgovor za baner 728x90. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Nadji par zgodnih devojcica (sto vise to bolje da budu zapazenije) koje dobro voze rolere, daj ima majice sa velikim URL-om sajta (Jeli ti atraktivno i lako pamtljivo ime sajta?) i po 8-10 evra na sat i posalji ih da u grupi voze rolere po Adi kad tamo u julu i avgustu bude po 300.000 ljudi za dan vikenda. To je mnogo bolja varijanta od bilborda. Nemoj da im dajes flajere da dele, na Adi je to zabranjeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Hvala Miloje, odlicna ideja sa devojkama na rolerima, mogu one da dele flajere u Knezu...
Za par dana cu realizovati sve, morao sam se konsultujem sa vama. Offtopic: Pitam admina da li mogu da otvorim jos jednu temu po pitanju samog projekta (da diskutujemo o tehnickim detaljima i samoj business politici projekta). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Razmisli o Knezu, svi se guraju tamo. U subotu pre 3-4 nedelje sam prebroja 13 razlicitih aktivnosti na Potezu Trg - Kalemegdan koji pocinje da lici na vasariste, tim je manja sansa da budes zapazen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.07.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Bilbord pored faxa kao sto je NG dao ideju je dobra stvar.
Znam da su i ucenici srednjih skola placali da im maturski pano stoji u centru NS, tako da mislim da nije nesto strasno od cifre. Bilbord je odlicna ideja za ovakav budzet. Sto se tice ideje za flajere... Ja sam ucestvovao u nekoliko kampanja, pa je izmedju ostalog deo sredstava otisao i na flajere. Anketiranjem ljudi kako su dosli do * * * samo je jedan rekao da je video flajer, a to je cinilo 0,00001%. Moj zakljucak bi bio da su flajeri bacanje para. Sto se tice ciljne grupe... Izaberes najmasovniju i "napadnes" njih, ciljna grupa je jedna - tri je puno.
![]() |
#9 |
profesionalac
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Slažem se da je bolje platiti masovni mediji, pa makar to bio i Internet
![]() Jednom prilikom sam podelio oko 2000 flajera za nesto "X" i kasnije platio reklamu u Halooglasima 4,1x2 cm za iste pare... Efekat je bio nemerljivo bolji na strani HO. Što se Interneta tiče, Google je prava stvar, slede baneri na tematskim pa na masovnim sajtovima. Moje mišljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.07.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Da... izgleda da svi imamo ista iskustva sa flajerima.
I dan danas kad vidim po gradu zgodne devojke koje dele flajere, nije mi jasno ko jos vidi prednost tog nacina reklamiranja. Pogled pocinje i zavrsava se na devojci koja ti je nesto "utrapila" u ruku, a to u ruci najcesce ni ne znamo sta je ![]() Zvucacu kao matorac neki koji je otkrio chari interneta, ali zaista - internet je cudo ! ...reklama na netu je jaka, a postace jos jaca.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li biste platili 1000+ eur za radni sto? | teknoledge | Opušteno | 50 | 10. 11. 2010. 16:13 |
(Politička) Internet kampanja | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 6 | 08. 01. 2008. 17:41 |
Myspace kampanja | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 5 | 08. 10. 2007. 09:17 |